Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ZSUpsz naplója


Cseresznye [115468 AL], gazdája ZSUpsz
2005. október 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/115468
2005. október 25.

Bulvársajtó olvasásához volt szerencsém minap, szerintem rém izgalmas témákat feszeget, semmiképp nem szeretnék úgy meghalni, hogy az olyan fantasztikus hírek nem jutnak el hozzám, mint pl. "Nóci majdnem elejtette telefonját" (bizony, ez az újság elején szerepelt anno, nagy betűkkel, csodás fotóval) vagy hogy "valamelyik valóság-show ünnepelt és kiemelkedő "sztárját" megcsípte egy szúnyog" és hasonló volumenű információk, amik ismerete nélkül nem élet az élet...

Most épp azzal van tele a TV, a sajtó, hogy férfitársaim kedvenc földönkívülije (Marsi Anikó) megházasodott, nevezetesen a Sivatagi Showban go-kartozó Petik Lászlóval... Ja, nem... Palik Lászlóval :) Peti, Pali, nem mind1? :))) Elnézést, de hadd kérdezzem meg, ez tényleg hírértékű? Elég sokan kötnek nap, mint nap házasságot, szép is lenne, ha mind belekerülne az újságokba... Értem én, persze, az én esküvőm azért nem fog belekerülni az újságokba, még ha Nobel-díjas biológus leszek is, mert én nem vagyok mondvacsinált médiasztár, sem a Kókusz nevezetű esti műsor üdvöskéje, de még szőke sem (hál'istennek)! Pedig világ életemben arra vágytam, hogy az esküvőm bekerüljön a bulvársajtóba, affene, most erről majd jól lemaradok! :)
Valójában, már csak egyetlen dolog érdekel a Marsi-Palik menyegzőt illetően... A jelen lévő kameráknak vajon mondta-e a legizgalmasabb pillanat (ti. boldogító egen kimondása) előtt, a kiváncsiság pattanásig feszítése érdekében leendő Palik Lászlóné Marsi Anikó, hogy "A reklám után folytatjuk, ne menjenek sehová!"?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat