Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ZSUpsz naplója


Cseresznye [115468 AL], gazdája ZSUpsz
2005-11-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/115468
2005-11-30

ELEKTROMOS KÜTYÜK EGY LÉLEKBEN SZŐKE NŐ SZEMÉVEL :)))

Naponta teletömik a postaládámat reklámújságokkal, de úgy, hogy amit a postás hoz, általában már bele sem fér. Én meg persze lelkesen gyűjtögetem ezt a sok "szemetet", hogy aztán elcipelhessem a szelektív hulladékgyűjtőbe (amit egyébként "Ingyen MÉH"-nek nevezek... régen legalább pénzt kaptunk az elcipelt papírért, amiből vettünk egy nyalókát vagy két gombóc fagyit, de hát hol van már a szép gyermekkor).

Most, hogy közeledik a karácsony és a többmillió forintomból, amit ösztöndíj gyanánt kapok a 4.5-ös átlagomért, tizenegynehány embernek kell kigazdálkodnom az ajándékát (és ezek még csak a közeli hozzátartozók!), gondoltam végiglapozom a fent említett "szemetet", hátha valami hasznos és elérhető árú ajándékra akadok. Hát ilyet sajnos nem sikerült találnom, viszont sok érdekes dolgot, azt igen!

A "Hüjje azé nem vaggyok" reklámszlogenű elektromos kütyü áruházlánc lepedő méretű reklámújságját lapozgatva a következő nagyszerű termékekre találtam.

1. Zsebszámológép.
No erre vajon kinek van szüksége? Ki az aki magától nem tudja megszámolni, hány zsebe van? :)

2. Villanyírógép.
Ez megint mekkora marhaság, ki látott már szőrös villát? :)

3. Kombitűzhely.
Ez olyan vajon, mint a kombi autó? Szép nagy és gömbölyű a hátulja, hogy több minden férjen bele?

4. Önálló sütő.
Önállótlan háziasszonyok örömére! Magától bekeveri a tésztát, kisüti, sőt, egyes modellek még meg is eszik Ön helyett a kész süteményt! Ez utóbbi modelleket a fogyókúrázó önállótlan háziasszonyoknak kifejezetten ajánljuk! :)

5. Multifunkciós készülék.
Gondolom ez az átlagháziasszonyok ill. a bejárónők modernkori, boltban is kapható megnevezése.

6. Vezeték nélküli telefon.
Bocs, de ezt minek vegyem meg? Itthon is bármely 7köznapi telefonból képes vagyok egy határozott mozdulattal ilyet előállítani! :)

7. Síkképcsőves TV.
Ezt is házilag meg tudom oldani, csak adjatok egy úthengert! :)

8. Bluetooth-os mobiltelefon.
Azta, ez csúcs! Kék foga van! Hogy mikor a kis kagylómobilom kinyitom, és a fülemhez emelem beszélgetés céljából vagy a kezembe veszem sms írás végett, akkor beleharaphasson a fülembe/mancsomba! És mindezt nem a szokványos fehér fogakkal, hanem a különleges kék színűekkel teszi! Nos, egy ilyet mindenképp be kell szerezzek, már csak azért is, mert a kék a kedvenc színem és ráadásul így a mobilom fogának a színe jól fog passzolni a szemem színéhez! :)))

9. Televiziló.
Hát, nem tudom ki mekkora lakásban lakik, de az enyémbe csak sok jóindulattal férne be egy viziló, de abból sem a teli, hanem az üres változat. Ilyet azonban nem találtam a reklámújságban, úgyhogy asszem, megtartom a nagyfülű minivizilovamat, Eskimot (akiről kép Pupos Ricsi tevémhez tartozó AL-omon van). :)))





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat