Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ZSUpsz naplója


Cseresznye [115468 AL], gazdája ZSUpsz
2005. április 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/115468
2005. április 13.

Ma reggel a metrón félkómásan elmélkedéseket végeztem...

Először is hülye szavak jelentésén agyaltam...
1. Milyen hülye szó már az, hogy élményfürdő... Hogy fürdik egy élmény? Vagy hogy lehet élményt fürdetni? :)
2. Másik hülye szó: végkiárusítás. "Ez tök jó! Kiárusítják a végeket!" - gondoltam magamban először, de aztán nem értettem minek a végét árusíthatják ki vajon... hmmm... Úgyhogy a következő gondolatom az volt "Ezt nekem is látnom kell!" Így hát suli után elmentem egy boltba, ahol végkiárusítás volt, gondoltam megnézem miről is van szó. Nos, hát okosabb az nem lettem, ugyanis semmiféle végeket nem árusítottak ki! Mindenből csak egész volt! Sem fél, sem pedig csak a vége! Netán a véget tartalmazó fél! :) Hát ki érti ezt?! :)))

Mikor meguntam a szavak jelentésén való töprengést (ez is milyen hülye szó már, ha már itt tartunk, mi az a töp és miért reng?:)), akkor megpróbáltam elméleteket gyártani arra, vajon a pasik miért ülnek szétdobott csülkökkel a metrón (bár nem csak ott), de úgy, hogy 6 embernyi helyet képes 3-4 díszpéldány teljes egészében elfoglalni... A következőkre jutottam:
1. Heregyulladásuk van. (Ezt az eshetőséget nem tartom túl valószínűnek, hisz mindnek csak nem lehet heregyulladása... Vagy lehet ez is Y kromoszómán öröklődik, mint a sörivásért felelős gén?) :)
2. Területmegjelölési vágy "Amit elfoglalok az az enyém!" jelszóval... Remélem azért körbepisilni nem fogják az ülőalkalmatosságokat :)
3. Kérkedési vágy, önigazolás stb. (Ld. "Nézzétek mim van láááányok, olyan nagy, hogy nem tudom összecsukni a lábamat!") :) 4. Félnek hogy melléjük ül valaki, és így próbálnak minél több helyet elfoglalni, mondván, "ha nem ül mellém senki, nem is tudja meg senki, hogy nem használok dezodort!" Ez kedves tőlük, hogy a nőutasok érzékeny orrát megkímélni igyekeznek :)

Végül nem tudtam dülőre jutni a kérdéskört illetően, mert le kellett szállnom a metróról... A villamoson viszont újabb gondolat fészkelte be magát a fejembe: Ha ilyen jól tudnak terpeszteni, vajon miért félnek annyira a spárgázástól? :D

Fiúk, akik olvastátok a fenti sorokat! Nem megsértődni, jó? :)
Akinek nem inge, ne vegye magára, főleg a 3. pontot ;)

Áve.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat