Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


Kryx [91245 AL], gazdája Luna
Március 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/91245
Március 19.

Halihó!

Szóval hát izé...
Nem is tudom mit írjak. Leültem ide nagy lelkesen, hogy most akkor naplót fogok írni, erre mire ideérek, semmi sem jut az eszembe, amit leírhatnék.
Mostanában egész jó kedvem van. TOP100 a karim, lehet felvesznek az általam választott gimibe, és ráadásul még a tavasz is megjött végre! Kicsi, apró örömök ezek, de attól még lehet nekik örülni. Ha az ember nem tud örülni az apró dolgoknak, akkor előbb-utóbb búskomorrá változik, a szürke mindenapok bekebelezik...
Néha, mikor felnézek az égre esténként, elfog egy fura érzés, hogy nem vagyok egyedül... nem is érzem, inkább tudom, biztos vagyok benne. Mert szerintem ez klassz. Hiszen megismerhetünk egy új lényt, olyanokat, mint mi, vagy még okosabbakat is. Hát ez nem lenne nagyszerű? Az a baj, hogy a különböző filmekben azzal tömik az emberek fejét, hogy az idegenek gonoszak, és ki akarják irtani a földlakókat, megsemmisíteni ami drága kékbolygónkat. De miért? Miért akanának megtámadi? Megint mennek a TV-ben ezek a hülye, értelmetlen, erőszakos filmek. Mire jók? Azon kívül, hogy a gyerekekből bűnözőket nevelnek. Bűnözők...én már csak tudom, a 7. kerületben lakok.

Ribikét majdnem kirúgták a suliból. Demégsem... nem tudják rábiznyítani, hogy cigizett a mosdóban. Kár... pedig ha kirúgták volna, legalább idén nem kellett volna elszenvednünk a jelenlétét ardei suliban. Csak utolljára ne... ez lesz az utolsó együtt töltött évünk az osztállyal. 8 év együtt lét, és most vége, nincs többé, a régi barátok szétszélednek, elfelejtik egymást... talán 1 nap majd azt fogom olvasni az újságban, hogy "XY, híres fimsztár tegnap merénylet áldozatává vált". És akkor visszaemlékszem majd rá, hogy ő volt az én általános iskolás barátnőm, akivel 20 éve nem találkoztam, és még el akartam neki mondani, hogy mennyire szeretem...

Na jó, ez sok baromság volt, csak leírtam ami éppen a fejemben kavargott. Alvás előtti nagytakarítás, hogy kiürült, tiszta fejjel nézhessek bele az álmok világába, ahol majd egy szebb világba repítenek el a vágyaim. Ajánlom ezt mindenkinek, hogy elalvás előtt írja le a gondolatait, bármilyen nagy hülyeség is az egész, mert így könnyebben fog elaludni, és reggel kipihentebben fog felébredni, ezenkívül nemlesznek annyira gyakran rémálmai (mondjuk nekem eddig sem voltak).
Nem vagyok én ilyen bús komor mindíg, sőt, ma kifejezeten vidám napom volt, bár ez a bejegyzéspont az ellentétjét igazolja. De esténként elmélázok az élet apró dolgain, mert az este az egy titokzatos, furcsa napszak, fények és hangok nélkül, amikor a gondolataidat nem nyomja el az autók monoton zaja.

Ezek voltak egy 15 éves és 5 napos lány lefekvés előtti gondolatai.

Jó éjt!

Ui: bár mint írtam, nincsen minden rendbe a világgal, de ha Neked rendben van az eszed, akkor a világ is rendezettebb lesz körülötted :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat