Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


Kryx [91245 AL], gazdája Luna
*2004. szeptember 14.*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/91245
*2004. szeptember 14.*

Vivi teve... böe!

Tum, turum, tum- tum. Ma egy kissé hülye vagyok :)

Ha már erre tévedtél, ne csak ezt a sok hülyeséget olvasd. So: van egy karim, azt nézd meg, ha van kedved: Ördögi-Angyalok, de már ügyködök a kötőjel eltüntetésén ott a két szócska között :)

Meg van nékem 3 eladó tevém is, és csak 1 dati az áruk, de 100 nap fölöttiek, és 100%-osak, és gazdira várnak! Ja, és olcsók, mert más 30 napos tevéket ad 2 datiért, szóval lehet nézni a különbséget.

Ja, és aki nem tudná datikód nem létezik, csak a mony-d akarják elcsórni. És datifa sincsen, mert ha megadod a hívójeled, akkor meg a tevéd akarják elcsórni, szóval ezek nem igazán előnyös üzletek a számodra. De ha akarsz, lehet próbálkozni, de az a lényeg, hogy datit nem fogsz kapni, csak ennyi lesz az egész: KOPP a fejed a földöm, és bámulhatsz, mint Rozi a moziban, hogy hol vannak a datiaid. De akkor már b*szhatod... nem káromkodtam.

És most a világ hangulata mára: totál hawaii! Szavazz arra mindenn nap!
Ja, és írj ennek a csajnak: (82093)

Huh, már szövegelek egy ideje. Ha nem érdekel, elmehetsz. Ha igen, maradhatsz.
Hö.
Ezt most nem tom miért írtam... jaj, nagy a bajom nékem, menni kéne aludni, mert leragad a szemem! E helyett itt ülök, mert lusta vagyok felállni. Veled is volt már olyan, hogy túl lusta voltál megmozdulni? Az ujjaim azért még mozognak. Szerencsére :)
Ma kivételesen gügye egy nap ez. Levertem az egyik osztálytársamat a Tekken 2-be. Na jó, ő vert le engem, de csak 1 ütéssel, ami nem fer, szóval visszavágót követelek! Akár én is nyerhettem volna!... Akár kereke és áramszedője is lehetne a nagymamámnak, és ő lehetne a villamos. Hát ez van.

Miért nem lehet színt váltani? Mármint egy napon belül. A naplóba. Na, értitek. Vagy nem? na mind1.
Béla, Béla, most aztán jó sokat olvashatsz! BLOG... Ezek után már a BLOG ezt fogja jelenteni: Béla Legundorítóbb Olvasmány Gépen. Mármint a mai bejegyzésem után. Ezt olyan 2 óra alatt tudod elolvasni Béla? Tényleg, meggyógyultál már a gombapörkölt, vagy mi után? Mert jobbulást :) Tényleg, a tevéknek meg kéne tanítani a gomba mérgezés elleni kezelést, mert a gombaszedés nem igen biztonságos trükk...

Vajon mennyi helyem van még? Ez már biztosan megvan 5000 karakter. Akkor meg kezdhetem előlről az egészet. Nem baj, max jól elszórakoztam egy kicsit :)
Hajjaj, menni kéne, mi? Na jó... szegény ujjaim már ide vannak ragadva a billentyűzethez. Asszem holnap is írok majd. Meg holnap után. Meg az után. Meg az után. Meg az után. Meg az után. Meg az után is. Egész jól érzem már magamat :) Akkor fürdés!

Pááááááááááááááááááááááááááááááá!

Ja, és ugye milyen jó a helyesításom? Egy csomóan nem raknak pl szóközt a veszők, meg pontok után, és az idegesítő tud lenni. ÉN tudok írni! Már amikor. Mondjuk le tudom írni ezt a mondatot is: Azt a rézfán fütyülős rézangyalát!... 5 másodperc alatt leíram, hiba nélkül! Na milyen? Oké, nem terhelem tovább a kis agyadat ilyenekkel, nehogy kicsorduljon belőle a sok ész. Azaz káposztalé. Egyre megy. Nektek is káposztalé van az agyatok helyén? Nekem mindíg lötyög a lé a fejemben. Látszik, mi? Azért vagyok ilyen bugyuta.

Fú, már megint mennyit írtam, pedig már elköszöntem egyszer! Hát akkor nekifutunk mégegyszer:

Pááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Ajjaj le fog járni az időkorlát!...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat