Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


Kryx [91245 AL], gazdája Luna
TC élet 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/91245
TC élet 3.

Salve!

Igazság szerint nincs túl sok új dolog, amit leírhatnék. Talán annyi, hogy a pasik még kreténebbek / szexéhesebbek, mint valaha. Nem csak itt, hanem mindenhol a neten. Mert gondoljunk bele, miért ismerkedik egyáltalán valaki egy gép előtt ülve? 3 lehetséges választás van:
1. annyira ronda, hogy nem meri vállalni magát
2. annyira nyomi, -- || --
3. totál szexéhes kielégítetlen állat
De az szerintem már abszurdum, hogy az üzenőfalon 12 éves pasik hirdetik, hogy "bevállalós, jó csajok webcamival jelentkezzenek, datim van bőven", és a 12 éves csajok erre gerjednek, és visszaírják, hogy "jó csaj vok, helyes pasik írjatok, puseeee!"

Mondjuk azért tiszteletem a TC vezetőinek is, mert a csalókat pölö már egész jól visszanyomták. Mondjuk amennyit én mostanában fikázom a TC-t, sztem simán kirúgnának ha meglátnák, de őszintén szólva nem nagyon tud érdekelni, elvégre a TC már nem buli nekem sem, mióta rájöttem, hogy itt mindenki mű, és az igazi emberek az igazi életben vannak.

Nemrég felhívott éjjel 11-kor egy pasi. Nevezzük SzP-nek, majd később kiderül, hogy miért. Tudta a nevemet, és állította, hogy ismer. Namármost én ellenben nem ismertem (mielőtt vki azt gondolná: nem, nincs fönt a telefonszámom a neten, sehol!!!). Hót kómásan (aznap érkeztem haza tábortból, ami nem arról híres, hogy sokat alszunk rajta) leraktam, és másnap felvettem a gyereke msn-en, merthát azért mégse hívogassanak már idegenek a mobilomon.
Igazából 3 fő jellemzője volt a gyereknek:
1. 25 éves
2. szűz
3. uncsi
Így rövid úton le akartam patintani, de amikor kosarat kapott, elkezdett könyörögni. Na, épp ezaz, amitől mégjobban le akarom pattintani. Milyen szánalmas már, amikor egy pasi könyörög! Jó, ha mondjuk a szerelmem könyörög, hogy bocsássak meg neki, vagy nem tom, az még tök OK, meg el is várom. De egy ilyen kis akárki, akiről azt se tom hogy ki, meg hogy és miért, az csak ne könyörögjön, mert a még megmaradt 0,000001 % méltóságát is elássa. De az a baj velem, hogy vhol mégis hat. Mármint kikönyörgött egy talákát, ha úgy vesszük mondjuk bejött neki, de az tuti, hogy mégjobban irtóztam tőle ezután. Igazából le is akartam mondani, de úgy döntöttem, hogy ha már ilyen kis takonypóc, elszórakozok vele 1 picit. Mert ha vki még csak nyálas, meg loser, azt megszánom, és békén hagyom, de amikor vki azt hiszi mindezek tetejébe, hogy ő a menő, akkor az már takonypóc, akit meg kell szivatni, hogy észhez térjen. 2 barátnőm bevállalta velem a feladatot, mert én egyedül el nem mentem vna a találkánkra, a végén még kiderül hogy vmi 50 éves pali, aki meg akar erőszakolni.
Elmentünk. Kiderült, hogy nem csak belülről, de kívülről is undorító. És fullra rákattant az egyik barátnőmre, és engem le se szart onnantól. Akkora egy bunkó volt. Ezek után 3 napra rá felhívott, én meg elküldtem oda, ahol nem túl kellemes az időjárás. Meglepődött, mentegette magát (méltóság = -99%), én meg lecsaptam.

Akkor a tanulság: SOHA ne találkozzatok olyannal, akiről messziről bűzlik, hogy egy kis fika. És a legfőbb: SOHA ne adjátok be a derekatokat egy pasi könyörgésének, mert ez szánalmas!!!!
Házi feladat: elgondolkodni azon, hogy a 20 fölötti pasik miért hajtanak tizen éves kislányokra, a neten!

Ja, és amúgy sztem rájöttetek, mi az az SzP. Ha nem, lehet találgatni. Végül is mind1, a lényeg, hogy elolvastátok idáig a hablatyolásomat.

Ciao ragazze!

Megoldás: azért, mert nem találnak az életben korukhoz illő csajokat, mert azoknak mind van már annyi tapasztalatuk, hogy messziről kerülik őket.

Ui: azt még mindig nem tudom, honnan szerezte meg a telszámomat!!!!?????



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat