Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


Kryx [91245 AL], gazdája Luna
*2004. szeptember 26.*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/91245
*2004. szeptember 26.*

No, már megint nagyon rég írtam a naplómba. De ma írok, és jól mennek a TeveClubos dolgok hál istennek, minden rendben halad, a leges legnagyobb rendben! Hamarosan visszakapja a kari az eredeti nevét, már csak 5 nap! És NEKI befellegzett! Igen, tudja ki az, akiről beszélek! Nem rólad kedves olvasó, nehogy azt hidd, téged bírlak, ha már eddig elolvastad a naplómat csak jófej lehetsz :P

Szóval ma itthon ücsörögtem, és lábat lóbáltam. De ez a láb-lóbálás egészen jó dolog! De most komolyan! Gondolj csak bele: egész nap lustizol, gépezet, netezel, tevézel, foglalkozol a kariddal, az éééédes kis kariddal, ami nagyon jól megy, jobban, mint azt te valaha is gondoltad volna, és dati nélkül! Szerintem alapvetően 2 fajta kari létezik a TeveClubon: a datis karik, és a normális karik!
A datis karik lényege: a dati. De csak az! Ilyen kariknál az is előfordul, hogy nincsen is dati, csak ígérik, de attól még datis karik, mert a dati körül forog bennük a szó.
A normális karik azok, ahol dati mentes az élet, a tagok tök jól elvannak, dumcsiznak olvasgatják a naplóba beírt érdekes, vicces, jó dolgokat, és szeretnek tagok lenni!
Vannak olyan karik is, amik normálisak és datisak is egyben. Ezek viszont hamar csődbe mennek. Azok a tevék, akik tisztességes úton szereznek datit, hamar elszegényednek, a telefon számlájuk nem bírja soká, és a kariuk csődbe megy, feloszlatják, hiszen nincsen más választásuk, hacsak nem akarnak koldusbotra jutni. És ez nem tulzás! 200 napos teve gazdija csak tudja!
Mikor zöldfülű voltam, nagyon sokat tapasztaltam ezen a téren, és mondhatjátok, hogy ez hülyeség, akkor is így van... sajnos. Én annak is örülök, ha magamnak szerezek egy kis datit, nem hogy még osztogassam is! A dati az a tevék pénze, és a pénzhajhászoknak nem jó a sorsa soha sem!
Kedves olvasó, ha nincsen datid, ne legyél szomorú, inkább legyél boldog, hogy nem vagy olyan csóró, hogy ne legyen neted, vagy hogy egyéb helyeken ide tudsz jutni.

Páááááááááááááááááááá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat