Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


Kryx [91245 AL], gazdája Luna
*2004. szeptember 15.*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/91245
*2004. szeptember 15.*

Kedves Béla!
A muszáj, meg a csevej oké, hogy pontos J, de a TTC-vel mi a bajod? Oké, tudom, hogy Ti csak TC-nek szoktátok írni, mert az a Teve Club rövidítése, de azért mégis csak Tétova Teve Club a nevetek, hát ne legyetek besózva a TTC-től sem!

Ma oltást kaptunk. Az idióta Klaudiát meg le kellett fogni a védőnőnek, mert röhögő görcsöt kapott, meg sikítozott, és fel akart pattanni a helyéről. Hát igen, Klaudiusz Batyusz már csak ilyen :)

Meg voltam ám úszni is, és az edzés végén vizilabdáztunk. 2 csapat volt. Nagyon megdícsért Gyöngyi néni, amikor még a csapat beosztása előtt kitaláltam, hogy én vagy az egyikbe, vagy a másikba leszek :P

Ja, és van 3 eladó tevécském is, lehet jelentkezni, mert csak egy szerető gazdira várnak! Mindannyiuk 100%-os, és 100 nap feleti, és csak 1 dati az áruk, ami a TC-s (Most tessék örülni Béla!) viszonyokhoz képest igen is, OLCSÓ!
Meg van egy karim is, aztat is meg lehet kuksolni, ha éppen van kedved.

Na jó, ma nem regélek oldalakat, mert még fogat kell mosnom, de még ennem is kéne valamit, mert még nem vacsiztam. Nem tudja valaki, hogy mi volt ma a Bűbájos Boszikban? Addig láttam, hogy Phoebe rávette a visszatért Cool-t (vagy nem így írják?... mind1), hogy segítsen megkeresni Prue-t. És innen mennem kellett úszni, szóval szeretném, ha valaki elárulná, hogy mi lett a befejezés. Ja, és még annyit, hogy az most Árnyak-, vagy Árnyékok könyve? Mert én ebbe már belezavarodtam.

Upsz, mennem kell, még meg kell néznem egy undorító teve kariának a hanyatlását, hogy jót röhögjek rajta, meg fel kell mérnem a vetélytársam kariának növekedési arányát, mert ez így nem lesz jó...

Pááááááááááááááááááááááááááá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat