Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

P. Anikó naplója


Annie5 [10339 AL], gazdája P. Anikó
Június 1-2 és a maya naptár

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/10339
Június 1-2 és a maya naptár

Carl Johan Calleman Maya naptárral kapcsolatos munkásságának köszönhetően tudjuk, hogy 2005 Június 1-vel és 2-val két olyan nap érkezik el, amikor a kozmikus energiák teljes támogatásukat adják a megvilágosodás folyamatának, és a dominancia megszűnésének a világban.
Június 1, a Maya naptárban 13 Anu, a Megvilágosodás rezgését hordozza, emellett az indiai Oneness Movement (Egység Mozgalom) alapítója, Sri Kalki Bhagavan személyes száma is. Június 2 1 Imix névre hallgat a naptárban. Ezt a két napot tartják a legmegfelelőbb időnek Diksha (energia átadás az Egységért) adásra és befogadásra, az Egység energiájának közvetítésére, a megosztottság és a dominancia globális megszüntetésének fókuszával és szándékával.
Calleman és a Maya naptár szerint a világ 5000 éve szenved a dominancia energiájától, ami kezdetektől a szociális hierarchia, a patriarchális vallások, a monarchiák és a szervezett, fém fegyverekkel vívott háborúk megjelenését eredményezte.
Ugyanezen idő alatt jelent meg az írás is, ami Calleman szerint visszatükröződő bal agyfélteke dominancia. Calleman elmondja, hogy mindezen faktorok együttese hozta az emberiség isten női aspektusával való korábbi kapcsolatának végét.
A Calleman-féle Maya naptárértelmezés szerint az intuitív jobb agyféltekéhez kapcsolódó tudatosság új formája 1947-ben jelent meg, túlnyomórészt a gyógyítás új útjaiban és formáiban, valamint a párkapcsolatokban egyre növekvő egyenlőségben megmutatkozva.
Calleman azt állítja, hogy az emberi élet külső körülményeinek javulása, a bal agyféltekés gondolkodás briliáns technológiai vívmányainak köszönhetően, megkövetelte a maga árát, a belső boldogság elvesztését.
Az 5000 éve velünk lévő kollektív létezés megosztottságának és dominanciájának hátterében álló elme polarizált (ellentétes) szerkezete az elterjedt gazdasági és politikai kapcsolatokban irányító és uralkodó néhány ember kezének hatalmában és gazdagságában tükröződik.
Calleman megosztja azon nézetét is, miszerint a széles körben elterjedt droghasználat, alkohol és egyéb valóságtól menekülő szokás - amely meggátolja az embert, hogy saját isteni, megvilágosodott önmagává váljon – ugyancsak a dominancia egyfajta formája és magtapasztalása.
Sri Kalki Bhagavan azt mondja, „látni annyit tesz, mint felszabadulni”.
Bárha a kozmikus energiák megosztottsága és dominanciája belsővé vált, kifejeződve vagy elrejtve mindannyiunk pszichéjében, ez a két különleges nap felajánlja számunkra a nagyszerű lehetőséget, hogy meglássuk és megszabaduljunk azoktól a félelemalapú belső mechanizmusoktól, amelyek a megosztottságot és dominanciát életben tartják.
Amikor meglátjuk ezeket a mechanizmusokat a pszichénkben működni, felszabadulunk, és nem lesz többé szükség arra, hogy a polarizált elmét tudattalanul kivetítsük a környező világ és annak élőlényei felé. Árnyékunk vagy „rossz” oldalunk effajta kivetítése az, ami a megosztottságot és elkülönülést működteti, és szívünket gyengíti.
Ezrek részesültek már az áldásos tapasztalásban és tudják, hogy a Diksha (energia átadás az Egységért) óriási kegyelme rendelkezik a szükséges intelligenciával és erővel, hogy az Elme mögé vezessen minket…
„Ez az Egység éve
A világ minden megosztás és dominancia végének szemtanúja lesz minden formában, ami végül az Egység Korához, vagy Aranykorhoz vezet.
Ez egy nagyon jelentős év lesz, amikor a világ ráébred, hogy a dolgok végre történni kezdenek.” (Sri Kalki Bhagavan)
2005 Június 1-én és 2-án az indiai Sri Padmavathi Amma és Sri Kalki Bhagavan energiái, a Maya naptár, a dominancia vége és az isteni energia női aspektusának felbukkanása, valamint Krisztus próféciája A hegyi beszédben, miszerint a szelídeké lesz a föld, mind egyaránt összhangba kerülnek.

Ebből az alkalomból világszerte Diksha programot tartanak, hogy a jövendölések és együttállások erejét kiaknázhassák.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat