Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

P. Anikó naplója


Annie5 [10339 AL], gazdája P. Anikó
Honey, I'm hooooome!:-)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/10339
Honey, I'm hooooome!:-)

Nos, visszatértem...:-) Az úton készült fényképek beadása előhívatás céljából pénteken. Mindenféle élménybeszámolók majd a kész fényképek birtokában:-), levélben, ill. élő szóban, sőt még az is előfordulhat, hogy egy honlap keretében is.

Csodás volt minden: az energiák, a tájak, a városok, a helyi emberek. Írország (is) nagyon más világ, mint a miénk. Valahogy nyugalmasabbak, figyelmesebbek, és nagyon adnak a bizonyos mindennapi fontos apróságokra és arra, hogy kedvesek legyenek mindenkihez legalább egy pár szó vagy mozdulat erejéig. Pedig bizonyára nekik is megvannak a napi kisebb-nagyobb gondjaik. Persze azért ők sem tökéletesek és van köztünk ilyen is, olyan is.

Nagyon kell, hogy az ember egy időre nyomtalanul tűnjön el, hogy hacsak pár napra is, de szinte elérhetetlen legyen még a mindennapi társai számára is, hogy egy egész más világban, a megszokottól eltérő impulzusok, energiák között tartózkodjon.

A magyar ember nagyon furcsa. Úgy tapasztaltam, hogy valahogy nem igazán tud örülni semminek sem... Mintha lételemünk lenne, hogy mindenben találjunk valami hibát vagy mindenhol találjunk valami elégedetlenkednivalót:-(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat