Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Orsi naplója


Sivatagi Kincs [320673 AL], gazdája Orsi
2007-08-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320673
2007-08-21

A testvéreméknél voltam bulizni, tőlünk kb. 2,5 órára laknak. A két fiú vitt el kocsival, akiről már írtam. Annyira aranyosak!!!!! Odafelé végigröhögtük az utat, Székesfehérvárt 4x néztük meg, mivel odafelé és visszafelé is eltévedtünk benne. Visszafelé kissé laposabb volt a hangulat (senkinek nem tett jót az éjszakázás). Mi voltunk az egyetlenek, akik pontosan érkeztünk, délre. A többiek átlag 3 órát késtek.
A szomszédokkal, barátokkal (csupa 40en felüli és gyerekek) együtt kb 40en voltunk. Az utcát lezártunk (amúgy is zsákutca) és kivilágítottunk, és persze a zene sem hiányzott. Fél 9kor elmentünk sétálni -az erdőbe és a homokbányába - az unokahugommal és a két sráccal. Tök sötét volt, de azért visszataláltunk. kb 1 órakor beültünk a tévé elé, és fél 4 körül lefeküdtünk.
Sajnos már 9kor kelni kellett, aztán megnéztük a Horrorra Akadva összes részét. A reggeli indulást 5re halasztottuk, de útközben kitört a vihar. Az autópályán 40nel araszoltunk, pedig üres volt az út (de pest felé teli volt). Még jó, hogy a fiúk vezettek, mert én nem tudtam volna az útra figyelni...
IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az egész társaságot, mindenkit, aki ott volt! Tüskét pedig megfojtom: a hátam mögé jöt, és nem vettem észre, nem is tudtam, hogy ott van. A frászt hozta rám! 42 évesen már megkomolyodhatna! Először találkoztam vele - bár hírből már ismertem - de úgy üdvözölt, mintha évek óta haverok lennénk.
JÖVŐRE IS MENNI AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy rájöttem, hogy az idősebbik srác aranyosabb, a fiatalabbik viszont lecsapta unokahugomat a bátyja kezéről. (A fiúk amúgy testvérek.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat