Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Edi+Heni

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Edi+Heni

Na kicsit komolyabbra a szót,kidühöngtem magam előző napokon...
MÁRCIUS 4: CSÜTÖRTÖK BANDATALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd írok körmenetet is. Tomi nem fog jönni,ne kérdezzetek semmit,nem tudok válaszolni rá. Viszont Gergő lehet,hogy jön plussz a Szöszimet is viszem,szeretném bemutatni nektek azt az embert, aki nekem jelent úgy kb mindent emberileg,barátilag. Meg persze a szőke herceg fehér lovon,de ezt elfojtjuk:)Ami tök nehéz ,mrt szétolvad az arcom is ha csak rám néz,de ezt majd meglátjátok:/ Annyira nagyon szeretném,ha jó volna majd nektek,tudom csütörtök,főleg Edinek rossz, mert Veresre:/ De majd megszakértjük mikor hogy jó:)Ákossal tárgyaltam már az ügyről,mint említettem Tomi nem fog részt venni.Azért Ákos megpróbálja, de nem jön oda,ahol én vagyok. És nem,nem vesztünk össze, csak kommerszen nem szól hozzám mióta szakítottunk, én mindent megpróbáltam,komolyan:( Én vállalom nektek is elmondom, hogy haragudjatok nyugodtan rám ezért, tartom a hátam helyette is,biztos csináltam vmi nagyon rosszat, csak ilyen fogyatékos vagyok,hogy nem jövök rá,mert nyílt balhé az nem volt.Azért is gondoltam mostanra a talit,mert úgyis mostanában névnapozik mindenki a csapatból;)Meg már jó volna látni benneteket.
Voltunk buliba csütörtökön,Móki 23 lett. Kalandos este volt:D Móki szifiliszes (ez csak vicc), Gyú hányt, Bótától sírtam a röhögéstől, voltak izgi percek Dannyvel:D
A Szőkével öljük egymást.De : "Szeri". Egy fasz legtöbbször,de szeretem. Én úgy örülök nektek lányok,hogy olyan ember van mellettetek,aki elvisel titeket,ezt ne értsétek félre, de engem egyik se tűr meg:S Szóval jó a természetetek, velem meg vmi kurva nagy gáz lehet:/ Edi te meg csak impulzív vagy, még mindig ezerszer jobb,mintha egy sunnyogó kis kuka volnál;)Ez jó tulajdonság sztem:)Bár az emberek nem az én mércémmel mérnek,mindenki a sajátjával;) Gyuri bizti totál odavan érted:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat