Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
hajjajjj....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
hajjajjj....

Na akkor menjünk előlről, szempontsor szerint.
Edina: gyere már haza;) Menjünk csajok örjöngeni,kiadni a fáradt gőzt,de rendesen;)
Manyi: Ezt sajnálom. Tudom, rossz, hogy nem jött össze:( Írtam tegnap sms-t ,de nem válaszoltál:( Viszont azt vallom, hogy egy ilyen őszinte beszélgetés 1000szer többet ér, mint a szex. Én mostanában így érzek. Mert sokféleképp ki lehet fejezni a dolgokat. Nekem már többet ér az, ha érzem a másik szavain, hogy őszinték, minthogy a csókjait érezzem. Szerintem ti már eszitek egymást olyan régóta, hogy ezt te is érezd:) Látatlanba is ezt mondom,hogyha elment eléd este, biztosan nagyon fontos vagy neki!!!Ez 100% és nem azért mert vigasztalni akarnálak!!! Más dolog ez az igen-nem téma. Neked szerintem bele kell kalkulálnod nyilvána családja iránt érzett ragaszkodást,mert az meglesz a felesége felé akkor is ha ketté mennek, hisz vannak közös gyerekek. Amíg eközt örlődik bármilyen válasz bejöhet,igen is, nem is. Nem tudom,hogy előtted érte-e ilyen szinten kísértés.Én azt gondolom neki nehéz azért, megvív magával hidd el. Azt gondolom látatlanban, hogy igen lenne, szíve szerint, de kalkulál azzal,hogy nem egy független ember. ezért kétséges a válasz. A nemre készülj szerintem, nem azért,mert azt gondolom, hogy ezt mondja, nem tudom mit mond, csak én inkább a rosszra szoktam készülni, Menjünk el bulizni:) Igyunk,rúgjunk be, táncoljunk,éljünk, lazítsunk,ne gondolkozzunk!!!!nananana?:)
Lakás: kész gyerekek. 40 doboz, 5 zsák, holnap szállítják haza, jövő héten én ezzel végezni akarok. Az más kérdés h 35nm2 en élünk most két lakásnyi cuccal:D
Szőke: szájrapuszi ma....mit gondoltok csajok?:/
Hiányoztok:(
-x-
Ez most jutott eszembe, hogy Manyi tudod, hogy ha nemet mond, te akkor is fogod szeretni,úgyhogy nem lesz vége,korántsem:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat