Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
2011-04-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
2011-04-16

Nos,rég írtam. Itthon vagyok,gennyes arcüreggyulladással...-.- Halálra unom magam. Olyan fura most minden, kezdenek rendeződni a dolgok.Jó így lenni kicsit, hogy valami irányba tartok.
Szóval nem igazán fejtettem ki ezt az osztálytalálkozó témát sem, nem voltam formában. De tudom, Manyika úgyis kíváncsi és lehet Edi is kicsit:)
Tehát egy Sirius nevezetű teázóba mentünk, amit alig találtam meg, mert egy pincelejárat, egy tégla nagyságú táblával,amit nem lehet észrevenni. Ha nem jön Gergő és Dani éppen, akkor képtelen lettem volna megtalálni. Kik voltak ott...Peti,Gábor, Dani, Gergő, Ricsi, Dóra, Renáta, Esztó, Juli, Yemi, Luca meg én, jha meg Dóra pasija, amit nem is értek...Alkoholt nem lehetett inni, ez már rossz ómen volt. Oké,hogy Luca terhes és nem lehet dohányozni mellette, de hogy berúgni sem...Luca és Nünü kebelbarátnők,így Lucáról szólt az egész találkozó úgy nagyjából. Mellém odaült egyből Eszter, ami úgy alapvetően még inkább rányomta a bélyegét az egész ottlétemre, ha értitek mire gondolok:/ Hát, őszintén szólva senkiről semmit nem tudtam meg. Julival beszélgettem, Yemivel, amikor átmentünk abba a kocsmába. Jó sokat is ittam, ott voltak a fiúk is, Ricsi kivételével. Próbáltam Gergővel is düllőre jutni,de nem igazán sikerült, ennek nem örültem. Később átmentünk egy másik helyre is a Kálvin térnél. Ott is ittunk picit. Aztán Danival beszélgettem, ami eléggé megviselt engem, de a szavamat adtam,hogy nem mondom el, miről beszéltünk. Nem kért erre, de ez egy bizalmi dolog volt. Persze Peti is beleszólt a nagy komoly drámás témába kis viccesen, úgyhogy én fegyelmeztem meg, hogy pszt:) De szót fogadott és elhallgatott, aminek akkor örültem nagyon:) Aztán 11 óra felé én úgy gondoltam haza szeretnék jönni,hogy érjek bkv-t. Peti velem tartott a Kálvin tértől közösen metroztunk a Nyugatiig.Ami ettől jobban meglepett,hogy Gergő is velünk jött önként és dalolva, akkor már tudtam, hogy itt bizony 3 megállót kettesben kell utaznunk, így nem is értettem a dolgot, mert az ezt megelőző viselkedése felém nem volt túl nyílt és kezdeményező, inkább került engem. Úgyhogy meglepődtem. ÉS ha hiszitek,ha nem, azon még inkább meglepődtem, hogy a nagy 3as metrózás közepette Peti megkérdezte, hogy úgyis itt az este,ketten megyünk tovább Gergővel, miért nem szexelünk egyet, ő úgyis mindjárt leszáll...nem volt vicces, kissé kellemetlen volt...Ami meg a 3 megálló alatt volt, hát azt hagyjuk inkább. Gyáva Gergő.
Közben a Szöszi gazdagodott egy 17 éves tinilány barátnővel...17...De basszus.Ezen teljesen ki vagyok akadva, bár az se lenne nekem jó,ha egy szupermodell lenne a párja. De nem szólhatok egy szót sem. Engem csókolt és nem mondta el,hogy van ez a kis csibe, csak úgy utána véletlen benyögte, hetekkel később. Hogy már akkor is volt. Na ez övön alul volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat