Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
2011-01-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
2011-01-04

Ma reggel bementem a kicsikéimhez...Mikor benyitottam 8kor Ilushoz, Gabó orrából ömlött a vér, véres volt a föld...Ilus ruhája, Gabó pólója...Nagyon megijedtem, Danika fellökte Gabót...ennyire. Így besétáltam Andihoz és közöltem, hogy én ezt így nem csinálom. Lett hangzatja, lecsapódott, csak csak. Mondtam, hogy utálom másra hagyni őket, nem Ilus tehet róla, nálam is ez történt volna, csak nem tudom, olyan rossz volt:( Így Dani megy majd másik csoportba...örökre...Petike meg ő együtt hát ember legyen a talpán, aki bírja. Nagyon megrázott ez az egész. Egyetlen dolgot nem bírok elviselni a kicsikkel, ha fáj nekik valami. Ők hamarabb megnyugodtak, mint én.
Negyedik napja nem beszélek vele...Tegnap kibeszéltük Kingával rendesen;) Hazajöttem, felraktam a képet Annácskáról, és 5 perc múlva lájkolta facebookon. Most nem azért, de egy huszonéves pasi nem arról híres, hogy babaképeket lájkol...Úgyhogy elmehet a kis ...:) Amúgy én tudom miért lájkolta, nem a gyerek miatt, de ezt így nem tudom elmondani, mi ketten tudjuk miért lájkolt.Akkor sem kell, ha utánam dobják, én ott voltam, szerettem, szeretem most is, de nem...megmondtam, most tényleg itt a vége.Vért kellene izzadjon, hogy megkapja a lehetőségét annak, hogy esetleg, ha újabb vért izzad, kapjon egy esélyt.Jujj de utálom,de mégis szeretem is...És már várom, hogy nagyon ne szeressem, hanem ne érdekeljen.De egyre jobb, napról napra kevesebbet jelent.
Meg még szeretnék válaszolni Manyi kérdéseire,párra:) Ahogy én látom ezt:
1.Szerintem igen, amíg van hasznod a világon ,van dolgod, addig igen.
2.Nem tudom mi miért történik, de ezen még nem is gondolkoztam soha:) Egy biztos, nincs véletlen szerintem.
3.Szerintem azért bántjuk azokat, akiket szeretünk, mert ha meg is bántom, akkor is tudom, hogy szeret.Más szóval bunkó vagyok:)
4.Hát ezekbe a fogalmak dolgokba nem vagyok jól...
5.Szerintem nagyon nagyon mélyre süllyedünk és nem mások előtt, hanem magunk előtt.
6.Igen:) Én legszívesebben azt csinálnám néha:)Jól szembeköpném magam, mert nagyon durva dolgokat is képes vagyok megtenni célokért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat