Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
2010-08-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
2010-08-15

Na elkezdtem írni délután a naplóm, csak hívott Szőke, h mehetünk talizni,így kiléptem...
Tehát nem nagyon tudom mik voltak, rég írtam.
Megvan Annababa:) De beteg:( Gyerekkórházban van,remélem hamar kiengedik:)
Mókival sétáltattuk Tyutyit:D Az a fazon gyerekek, Móki ezt nagyon elbénázta most:D Én röhögtem pár órán át:D Olyan lett a feje,mint egy mopsznak:P
Voltunk ovit pakolni. 2 nap is. Nagy tornaterem, de kevés tapasztalat:) Nagy kihívás lesz ez.
Buli...Ákos beteg volt meg máshova ment, Gergő meg elég bunkó módon adta elő magát /ez még később fontos lesz/.NA azért mi elmentünk,kobrába nyomtuk befele a piákat:) Nem számítottam rá,hogy a hajógyárira megyünk, nekem eleve arról a szervkereskedelem jut eszembe, valamiért nem jön be. Slágerterasz, jó lett vlna,ha nincs ilyen meleg meg ekkora tömeg.Hering effektus, én meg attól plafonon voltam. A salsás nekem nem jött be, jó zenék,csak nem az én világom, nem tudok így profi salsások közt ilyenekre létezni meg mozogni. Meg már nem is volt kedvem bulizni,inkább a beszélgető stádium. Edivel tudtam ott valamennyit:) Eszter meg:O Hát mindenki látta. Kicsit vicces, kicsit szánalmas, de legalább elvolt:D Hazafele meg Manyival tudtunk beszélgetni,ami tök jó volt szintén. Szóval összességében a beszélgetésekért megérte nekem;)
Ma Gergővel 5 órát chateltem facebookon:) Na hát nagyon aranyos volt most, minden tök jó volt. Beszélgettünk sokmindenről. Volt titokért titok, őszinte válaszok, ki mit csinált este stb témák, jó volt:)
Na és a Szöszi....a kihagyhatatlan,tudom, h mindenki várta már:D TAliztunk, ő fáradt volt,én nyűgös, jól összevesztünk, a kurva még megvan, ő kiabált, én sírtam, aztán mégis ölelkezve meg kézenfogva végeztük,de no csók:) Sírba rakjuk egymást. Mondja lehet Angliából minden héten fel tud majd hívni vagy 1 órára:P És nekem is adja az egyik mezét, alvóka<3 Én már nem értem magunkat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat