Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Kapcsolatok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Kapcsolatok

Hm, nehéz téma...
Volt Peti...az a gyerek aranyszívű, de annyira nem ugyanazok voltak az elvárásaink. Volt ez a díszfasz Tomi...hát megdugni jó voltam,mint tudjuk.Erre nem tudok mit mondani, űberül fájt,még most is. Nem az,hoyg szakítottunk,hanem hogy ezzel intézett el egy évet. Hogy szerinte erre voltam elég.
Aztán a Szőke. Álmaim netovábbja, hogy itt van, barátnő nélkül...Igen, szakítottak. De persze eszébe se jut, hogy világon vagyok,mint csaj. Nem járnék vele vagy ilyesmi, de elmehetnénk néha erre-arra, csinálhatnánk ezt-azt. De szerdán is mekkora fasz volt már...Ott voltunk ketten a Margitszigeten a tök sötétbe, egymástól fél méterre, és semmi. De még barátilag sem. Akkora nulla volt az egész,hogy az hihetetlen. Annyira flegma volt és bunkó,azért hagytam ott hazafele. Erre itt nyomul éjjel még aznap msnen, hogy beszélgethetünk,ha akarok, hát bazdmeg, ott volt az egész este. És persze veszekszünk...és szerinte el van intézve azzal,hogy szeret. De a szeretet /szerelem önmagában szart nem ér. Velem nem lehet így viselkedni. Nem is értem mit képzelt magáról őszintén szólva, Én meg egy fasz vagyok, szeretem őt,ezért nem bírok hátat fordítani neki. Szerinte ez az erős kötődés mindenre elég, jó sokáig, hát sztem nem...Meg ússzunk az árral. Jó, hát ha nem, akkor nem, én nem tudok mit csinálni.
Épp ezért megyek holnap megint kicsit bulizgatni, meg fiúzni talán:) Hátha rám mosolyog az isten és belefutok pár használható 1-esbe. Nagyon el kell vonatkoztatnom a Szőkétől. Olyan hülye vagyok, tökre beleéltem már magam,hogy milyen jó lesz most így. Aztán egy ekkora fasz. Úgyhogy igyekszem nem figyelni rá,meg arra, hogy fiú. Meg kizárni őt, és másokkal ismerkedni, előbújni a csigaházból... Majd meglátjuk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat