Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Új lap, új élet:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Új lap, új élet:)

Új lap, új élet:) Amikor 6 évesek voltunk Mókival, együtt ültünk az iskolában. Kati néni volt az osztályfőnökünk. Ő tanította a matekot. Volt, aki elég rondán írt a füzetébe (magam sem voltam szép író). Mindig azt mondta, hogy ez változhat, új lap, új élet. Kicsit ilyen érzésem van most. Hajtottam a füzetemben egy új lapra.
Mit értek új lap alatt? Mit tervezek? Ez nekem mindig ment, tervezni mindig tudtam. És kivitelezni is, de csak olyan dolgokat, amelyekhez másik személy nem kell.
Nekem a munkám az életem, ezt mindenki tudja rólam. Szeretnék szakmailag felfejlődni egy nekem megfelelő szintre. Most nem ott vagyok,hanem a béka segge alatt. A módszertan nem megy, hiába is megfelelőképp nevelek. Meg kell mutatnom, hogy van itt ész és kreativitás, így ráfekszek a szakmai előrelépésre.
Nagyon szeretnék új embereket megismerni, ismerkedni. De nem párkapcsolati céllal, csak kell egyfajta új hatás, új közeg is. A féléves terápia most kezdi kiforrni magát. Persze mondta nekem a pszichológus fél éve is, hogy ez kell, de nekem kell az az érzet, hogy akarom ezt,felkészültem. Most felkészültem.
Nagyon rossz heteken vagyok túl. Mióta hazajött a Szőke megint kezdtem lefelé menni a lejtőn. Pedig elvoltunk,jól voltunk egymással. Kifejezetten károsan hat rám, hullámzóvá teszi a hangulatomat, befolyásolja/manipulálja (ezt a szót utálná) az én jobban létemet.
Most kiegyensúlyozottnak érzem magam. Egy hétig próbáltam rávenni arra, hogy próbáljuk ki egymást. De nem akarja. Szerintem fél, és nem tudja mit is akar. Vagyis mondja: barátnak. Nem lát bennem nőt. Én úgy érzem, hogy az elmúlt hat év nem erre utal. Mi játszunk/játszottunk. Valentin napon én láttam őt, láttam a szemében valamit, amit való igaz,hogy úgy 2 éve nem láttam felém, és az vágy, vágy a szeretésre. Vagy csak hülye vagyok, és annyira akartam, hogy nem látom be, hogy igazat mond. Nem akarok én az ő barátnője lenni, de apám megmondta, hogy miért tartozunk egymáshoz és miért ez az erős kötődés...Elengedni képes vagyok most, és ezzel nem csak a személyét engedem el, hanem rengeteg más dolgot, ami kettőnk közt van, olyan dolgokat, amiket nem mondhatok el másnak, és nehezen kapok meg mástól(és ez nem fizikai dolog). Szomorú vagyok, mert megértettük egymást, szavak nélkül is, de erős is vagyok, hiszen már most megtettem 1 lépést az új dolgok felé. Nagyon nehéz lett volna vele lenni, úgy vele lenni, ahogyan ez mindkettőnknek kellett volna. Pedig képes volt ragyogtatni engem, de nem hitt bennünk annyira, hogy ő is ragyoghatott volna.Nagyon csúnya dolgok is kijöttek volna mindkettőnkből, és nem lett volna visszaútja. Meg kellett volna mutatnia magát teljesen. Nem a testét akartam...a lelkét. És ez nagyon nehéz lett volna mindkettőnknek. Én vállaltam, ő nem. Meg kell ezt értenem. Megpróbáltam őt szeretni, de nem engedi. Így viszont megmérgezi a létemet. Ki kell lépnem a mókuskerékből. És úgy határoztam ezt meg is fogom tenni. Azt hittem erős, bátor férfi, de nem az, és ha én nem megyek,sosem hagyjuk ott egymást. A nehéz döntések mindig a nőknek jutnak. Én vártam rá. De nem fog tudni megérkezni hozzám. Elengedem.
Tehát összegzésképp kezdem visszanyerni magamat. Nem fogom hagyni senkinek, hogy visszalökjön a mélyben. Kezdek hasonlítani a 16-17 éves önmagamra. És ehhez rengeteg segítséget is kaptam. Borzasztóan büszke vagyok arra, hogy felálltam.Persze ugyanolyan nem leszek,hisz felnőttem már. Azóta elvesztettem az apámat, aki szintén nem tudott megérkezni hozzám. És onnan kezdődött az utam lefelé. Fiúk is jöttek, mentek, barátoknak hitt személyek is. De ha folytatom a kezeléseket, el fogom érni, hogy olyan lehessek, mint szeretnék:) Sok sikert kúl:)





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat