Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
2010-06-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
2010-06-08

Na akkor helyzetfelmérés...
Júliusba lesz a van diplomám összejövetel:P Most ez az apropó,ami miatt szeretném,ha velem ünnepelnétek és még néhányan.
Szóval most pár kérdés, anyaggyűjtés...
1. Kik?....Móki, Kinga, Gyú /?/, Edi, Manyi, Ákibéjb /?/, Bütyök, Mimi, és aaaaa Szőőőőke:) Tudom,tudom....de elmegy szeptemberbe, és aznap talizunk utoljára:) Aztán még kiket hívjunk?
2. Hol? Valami bulis helyre gondoltam, de nem a morisons 2. Ott sokan vannak nagyon. Szóval olyan kis mérsékelten kellene, ahol tudunk dumcsizni,de adandó alkalommal táncikálni is. Ez a csapat nálam egyértelműen pl retrosabb téma, nem tamtam zenés, a Szőke kivételével, de ő nem támpont. Szóval Manyika itt besegíthetnél. Meg ha van még ötletetek, hogy kik. Nekem nincs sok barátom, de aki van az legalább masszív...:)
3. Mi aznap talizunk a Szőkével utoljára, mielőtt elmegy. Biztos sokat leszek vele.Ugyanakkor tartom majd magam:) Remélem jófej lesz és nem mondogatja h szeret stb...Azt nem bírnám akkor. Amúgy pénteken is talizunk.Rég láttam, várom már.
4. Ez egy csütörtök lenne...a buli. De nem ilyen éjszakába feeling, csak úgy lazulni.
-x-
Buta, buta Szőke...szeret,mint mást nem. Én próbálom nagyon úgy kezelni,mint a haverokat. De hát nem megy, amikor kb nyíltan megvallja,h nem közömbös. És közel a péntek. Nem baj...Túlélő státusz:) Csak keményen, addig nincs gond, amíg nem közeledik, szóban simán űberelem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat