Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ari naplója


Nyuszóka [103966 AL], gazdája Ari
2010-03-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103966
2010-03-02

Tóásó Előd: Börtön Napló

"Álom s valóság, veszélyes játék, határt kell tudni szabni, mikor kell visszazökkenni, a valóságba, s a jelenre koncentrálni. Az álmaimban nagyrészt, jövőbeni vágyaim tükröződnek. Sosem vágytam sokra: kis erdőszéli faházra, családra, feleségre, s egy olyan munkahelyre, ami mindezt fenntartja. Közelembe élnek a nővéremék s a barátaim.

Valóság: Szerencsések vagytok Ti emberek, remélem, tudjátok, hogy azok vagytok! Ha haza mentek, vagy ha már otthon vagytok, öleljétek, s csókoljátok meg egymást, hisz ott vagytok egymásnak, még ha a mindennapos együttlétben nem is érzékelitek azt, hogy milyen iszonyatosan szükségetek van egymásra. Felejtsétek el egy időre a gondolatokat az élet nehézségeit, s szeressétek egymást!

Álom: Az az álmom, hogy gyerekes naivságomat elhagyva, érett gondolatokkal, felnőtt férfiként haza térek.Megcsókolom a magyar földet, a családomat, a barátaimat. Az az álmom, hogy hazatértemkor is szeretni fognak.Ha fát ültetek, nem veti ki magából a föld, s az emberek, nem fordítanak hátat nekem. Az az álmom, hogy távollétemben a barátaim, s ismerőseim megölelik helyettem a családomat, s mindegyiköjük elmondja nekik, hogy
szeretem őket."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat