Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Most már tényleg ROBBANTÁS!!! :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Most már tényleg ROBBANTÁS!!! :)

Végre robbantották a sulim melleti 60 m-es kéményt (már pontosan tudom...mert benne volt a híradóban...az Rtl klubon). Ma megint vége volt délben a tanításnak...de nem jártam jól...mert 11:20-kor végeztem. Engem nem zavart az a kémény csak oda akarnak építeni egy lakóparkót....szóval társasházat. Nem néztem meg élőben...siettem haza...meg azt hittem megint nincs meg a 6ósági engedély mint múltkor...bár már reggeltől nagy volt a sürgés-forgás. Hordták a homokot. Ott robogtak az ablakaink előtt...ha legalább a 2. emeleten lettem volna...de ott meg a vízhang + az akusztika produkálta volna (vagy produkálta is) a lenti hangzavart.
Ja megírtam a töriesszém...holnap beadom...éééés az általános médiaismeret dogán is túl vagyok. Miközben csörömpöltek, ordítottak, dübörögtek odakint. Nem volt semmi...bár már kezdek hozzászokni...mivel az Atalanta környékén (már megint "málker" :) ) van vagy 2 óvóda...és ott egyfolytában hangzavar van. :)
De attól tartok nem lett jó a dogám...mind1 a lényeg az hogy a törivizsgám király legyen...az mégis csak 1 vizsga...ez meg 1 doga volt. Holnap megint doga...szurkolj légyszi...köszi. :)
Mára ennyi...lehet hogy majd írok....

Szió!
Györgyi :) ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat