Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibi (Lv) naplója


Lótuszvirág [11980 AL], gazdája Tibi (Lv)
2005. augusztus 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11980
2005. augusztus 12.

Jó móka a szigetelés! :-) Már harmadik napja csinálom. Minden napra veszek új belépőt, mert úgy tervezem, hogy 5-nél többször úgyse megyek. 5x5000 = 25000, mint amennyi a heti jegy volt. Jó kis koncerteket néztem meg, először az illést kóstoltam meg, és tetszett, tetszenek nekem az ilyen reneszánsz zenék. Második napon a Quimby zenélt nekem a nagyszínpadról, irtózatosan igényes zenéjük van, csak a szöveg jó lenne, ha más lenne.. :-) a Quimby után pedig Sean Paul lépett fel - óóóriási zenéje van annak is, ugyan a szöveg nem túl értelmes, de a keltett hangulat a fontos annál a stílusnál. Ahogy elindultam onnnan hazafelé, eltévedtem, körbejártam kétszer a szigetet, mire megtaláltam a kijáratot :-) így értem haza éjfélre. Harmadik nap - tegnap - pedig Natalie Imbruglia szerepelt - az egyik KEDVENCEM!:) -, nagyon szépen énekel élőben is, majdnem ugyanúgy, mint a lemezein; csak, szerintem unta a koncertet, mert ahogy először bejelentette, hogy "srácok, ez az utolsó dal", elnyomott egy számot, és télleg abbahagyta, nem engedte magát visszatapsolni. A szünetben kiolvastam a Metró újság mindkét példányát, amelyeket a szigetre befelé menet kaptam egy lánytól; bár mindkettőben ugyanazok a cikkek voltak, de volt időm. :-) A hosszú szünet után elkezdett játszani az Anima Sound System - hogy az micsoda gagyi volt.. jó-jó, a zenei alapjuk rettenetesen csúcson van, csak nem kéne aláerőltetni a magyar motívumokat. Mert bár így sok külföldi is megtanulhat szegről-végről magyarul, de nem az én stílusom, maradjunk ebben. Addig jó, hogy elsöprő erejű prodigy-s alapdob, -ütem van, meg hozzá illő zajok, de a furulyát igazán nem kéne megszólaltatniuk, már csak azért sem, mert ez a gépzene nem tudja elrontani az ütemet, nem úgy a furulyás, vagy egyéb fúvós, s ha ez áll fenn, ha elrontja az ütemet, összességében úgy fog kinézni a dal, mintha tegnap álltak volna össze hárman-négyen zenélni.
A szünet egyébként azért jó, mert olyankor az embereknek egyéb dolguk akad, és elhúznak a küzdőtérről, azaz a nézőtérről, lehetőséget adva nekem, hogy kiválaszthassak egy megfelelő pozíciót a következő előadásra, mely megfelelő pozíció a színpaddal teljesentotálisan szemben volt. :-)
Az Anima után megint szünet lett - megnéztem gyorsan, mi lesz a kövi zenekar, hogy milyen zenét játszanak: a 90es évek meghatározó elektromoszenés csapata, az Underworld következett. Ez a második szünet volt tehát a nagyszínpadi küzdőtér elhagyásának az ideje. :-) Nem szeretem annyira az elektronikus zenét, kár, hogy ma ilyenek voltak a nagyszínpadon, ha valami ütősebb zene lett volna, esetleg rock, vagy metál, még most is ott lennék. :-)
Aztán hazajöttem. :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat