Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibi (Lv) naplója


Lótuszvirág [11980 AL], gazdája Tibi (Lv)
2006-11-07 játék, élet :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11980
2006-11-07 játék, élet :)

Délután majdnem fél óráig bírta tevém tartani a vár ezen oldalát - rajta keresztül ez idő alatt bizony nem törtek be a várba! :o) Aztán egyszer csak a space billentyű nem datolyadobálós funkciót töltött be többé, hanem nyomására lementem az oldal aljára, így pedig nehéz volt 29 perc, 51 másodperctől továbbra is megvédeni a várat a pingvinektől... Tevémnek kijár a bátorság címere, mint tegnap annak a 85 éves pasinak, aki egy háborúban elkövetett tettéért majdnem elítéltetett a bíróságon, de mivel ezzel a tettével megvédte magát és a társait a japán katonáktól, felmentették. Igazi békítő vége volt az epizódnak: egy kocsmában koccintott egy amerikában dolgozó és élő volt japán katona, mint kocsmáros, ez a nyolcvanöt éves bácsi, és az ügyosztály vezetője. Rettentő hálát éreztem, mintha velünk lettek volna az elesett katonák szellemei is abban a pillanatban, és örömüknek adtak volna hangot azzal, hogy lángot, a béke lángját gyújtották meg lelkünkben. Ezekért a pillanatokért érdemes élni, amikor érzed, hogy rendben van a világ, megoldódott egy probléma, áldott a pillanat. Ez volt az NCIS című sorozatban tegnap este.
Ma hallottam, hogy Révész Sándor, mint Demjén Ferenc, elment egy tanyára élni, és nem használ se mobilt, se nem néz tv-t, se nem alkoholizál, mint Demjén, se nem cigizik. Szóval, szerintem csak olvas, és éli a magyarok életét. Az ember igaz világát, a természet valós természetét, szépségét tapasztalja meg naponta - nem idegeskedik, nem siet. Persze, megteheti, van vagy sok pénze. A normális életért kell megharcolnunk??? Végülis, nem kötelező tv-t néznünk; azért én szeretek pár sorozatot, mint ezt az NCIS-t is. Gagyin indult a sorozat, de jóvá kerekedett ki, mint a Dallas is gagyin indult, amikor Bobi az első epizódban hangját emelte valakire, s azt a magyar szinkron egy kicsit elk.., pardón, elszúrta. :-)
Kipróbálnám én is; sok pénzzel kiköltöznék tanyára és élném mindennapjaimat tv, alkohol, cigi, drog nélkül, futkosás nélkül, nyugisan, távol a politikától, csak olvasni, és olvasni, magunkat fejleszteni. Klassz lehet gazdag földművesnek lenni! :o)
Én azért egy plazmatvt kiraknék egyik falamra a 250 négyzetméter alapú, kétszintes tanyasi házamban! ;-))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat