Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibi (Lv) naplója


Lótuszvirág [11980 AL], gazdája Tibi (Lv)
2010-03-29 tavasz van! :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11980
2010-03-29 tavasz van! :)

Megérkezett a tavasz :-) szépen rügyeznek a fák. Csak az emberek nem vesznek tudomást rólam, de talán így is van ez jól, most legalább életemben megtapasztalhatom, hogy milyen lenne, ha már nem élnék, milyen lenne a világ nélkülem. Nem sokan szomorognának.. Mivel nem is ismernek sokan. Akiket megismertem, azok se szomorognának, hisz legalább azért 1000 emberrel beszélgettem életemben, most kb 10 darab van, akikkel egy héten belül többször is beszélek, kb 20, aki néha gondol rám. Nem is olyan rossz! :D Nem tudom, mi a kulcs az emberekhez, át negatív megítélésükön... Nem baj, akivel kell, megismerkedem, mégha csak tizen is lesznek egész életemben!
Végre már nem kell annyi ruhát felvenni kutyasétáltatáshoz, meg utána nem kell őket mind 'kidobni' a szennyesbe megszáradásuk után! :) Végre már tavasz van! :o) bár olyan, mintha egy elzárt tanyán élnék, meg mintha az emberek, akikkel találkozom, csak útban lennének beszólásaikkal, lenézésükkel, hülyeségükkel...
Sokszor nagyon szépen süt a Napocska, most is, de vannak felhők is az égen, tehát nem vakító.
Nagyon hülyék tudnak az emberek lenni, de már elegem lett belőlük, most okosakkal és pozitívakkal szeretnék találkozni! Egy karitali?:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat