Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibi (Lv) naplója


Lótuszvirág [11980 AL], gazdája Tibi (Lv)
2007-08-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11980
2007-08-20

1400 napja volt házas szülinapján Lótusztevém. :o)

Ma augusztus huszadika, a magyar állam születésének napja van. Mindenféle programok voltam ma, meg tegnap, meg szombaton, pl borfalu a felvonulási téren 1300 pénzért, kézműves kiállítás és vásár a Budai Várban, felvonulás, meg örömzene az Andrássy út egyik felén - itt tegnap voltam, öt-hat színpad is volt, ott többnyire élőzene szólt, pl Lajkó zenekar, egy jazz-quartett, egy DJ, egy ismeretlen előadó, stb. Nagyon sokan voltak. Többek közt én is ott sétáltam. Ismerőssel sajnos nem találkoztam. Sötétedés után felmentem a várba, megnéztem, a még össze nem pakolt árúsokat, és belehallgattam egy dísztéri koncertbe. Elfáradva értem haza.
Ma viszont 18 óra óta - tehát akkor kezdődött -, esik az eső - bár, ebben nem vagyok annyira bizonyos, de villámlik sokat mindenesetre. A mai tüzijáték lehet, hogy elmarad?! Nincs túl jó idő hozzá; augusztus 20-t át kéne rakni július 20-ra, és ,meg lenne oldva a kérdés :o) Úgy emlékszem, akkor nem volt eső... Bé van borulva a magas ég. Bár Aigner Szilárd szilárdan állította, hogy 21h-ra lecsendesül a vihar - a ritkuló villámlás ennek jele lehet -, de még bé van borulva, és elszórtan villámlik nagyokat.
A vihar úgya kezdődött, hogy megérkezett a nagy sötét felhő, majd villámok lepték el az égboltot, s ezek a jelenések úgy felsűrűsödtek, hogy 5 másodpercenként lehetett egy-egy elnyújtott villámlást érzékelni.
Aztán fél óráig nem a vihart néztem, majd visszatértem szobámba, s a vihar tovább folytatódott - még mindig nem oszlott fel a felhőzet 20.06-kor. Lehet, idén is eltoljuk a csillaghullást egy héttel??
Hátt, én már ma lehet, nem megyek ki, mégha meg is javul az idő, ugyanis kicsit megfáztam. ez történt. Fújom az orrom, meg kezelem magam :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat