Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibi (Lv) naplója


Lótuszvirág [11980 AL], gazdája Tibi (Lv)
2006-10-20 tevetali:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11980
2006-10-20 tevetali:)

Ma kéremszépen tevetalin vettem részt. Nem is akármilyenen: Székelyföd karaván talin! Még sosem voltam Székelyföld kari-talin..
A kezdete előtt találkoztam tevekedvesem gazdijával - ő is a tevetalira igyekezett, s akkor már találkoztunk tali előtt kicsivel. Megebédeltünk, aztán elindultunk felfedezni szép Budapestünket. :o) Elindultunk először a rossz irányba. Leszálltunk a buszról, visszamentünk kiindulási helyünkre, elindultunk a helyes úton. Leszálltunk a viliről a Király utcánál, ahonnan megintsak a rossz irányba indultunk el vezényszavamra, majd némi idegenekkel felvett szellemi kontaktus után és egy-két telefonos segítséggel elindultunk a helyes, az előző irányt meghazudtolva ellentétes irányba. Lassacskán megtaláltuk a helyet, ami hivatott volt tevetalálkozónk helyszíneként szolgálni. Mi értünk oda elsőként, a többiek egy órán belül különböző időpontokban érkezgettek meg.
A talin jó volt, jó a hangulat, már négyen is jol éreztük magunkat :o) én is beszélgettem. Aztán, ahogy telt múlt az idő, az emberek fogytak a rövid találkánkról. Többen elmentek, mint a tevehitvesem is, akit én kísértem ki a vonatkához, de közben lemaradtam egy mindenkinek szóló énekről... :S Majd legközelebb meghallgatom. :) Aztán egyre nagyobb cigifüst, és angol duma lepte el az éttermet, s én is hazajöttem.
Örülök, hogy találkoztam Mahókával, Maszattal, és a többiekkel. :o)
Mosolygó teve is írt valamit erről a taliról naplójába. :o)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat