Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibi (Lv) naplója


Lótuszvirág [11980 AL], gazdája Tibi (Lv)
2010-05-15 bejegyzés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11980
2010-05-15 bejegyzés

Szia, Olvasó!

Mostanában megint vannak nem normális kutyagazdák, akikkel találkozom, ám nem törődöm velük, ha nem normálisnak tetszenek maguknak, engem kerüljenek el!
Körülbelül négy napja már, hogy nagy felhők érkeznek kora illetve késő délután fölém, a lakóterület fölé, tegnap délután két zuhi is volt belőle. Ma végül úgy döntött a felhőzet, hogy egybefüggő lesz és közel egész délután hullajtani fog esőcseppeket.
A tvben egyik sportcsatornán Spnyolországból élőben közvetítenek egy futball mérkőzést - arra szépen süt a Nap, itt kevésbé -> teljesen be van már sötétedve; volt egy magyar foci is a tvben élőben, ott is ez látszott. végig hulló esőben játszottak a játékosok. Egyszer már, mintha ki akart volna világosodni.., de aztán még jobban belehúzott az esőzés.
Interneetezek, tvzek, eszek; voltunk cukormentes süteményekért itt, autóval nem messze - gyalog elég messze, viszont ha busszal mennék, még akkor is elég sok megálló, mert itt nagyon sokan laknak és szükségét érzi a bkv, hogy sűrűn, akár 200 méterenként legyenek buszmegállók; HÉV-vel viszont közel van, mert a Hév nem áll meg minden sarkon -, és abból ettem egy fél sachert és pár kis ischlert. :) Most teli vagyok édességgel :)) erre anya holnapra Tiramisut készített :p
Ma mit is ebédeltem?! Mamit is ebédeltem !! :D Finom májat ettem, mmmmm! :) Jól sikerült, krumpli volt hozzá és meg kellett sózni, még az uborkasalátát is utólag, mert úgy, mit ne mondjak, finomabbak lettek. ;)
Esik itt az eső egyfolytában, sötét az ég... Tele van a tv ma este focival, ki akar ilyenkor kimenni!?:) Szép estét!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat