Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibi (Lv) naplója


Lótuszvirág [11980 AL], gazdája Tibi (Lv)
2007-06-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11980
2007-06-26

Na, de rég írtam idebe!

Helló, szóval meleg van, mint ez nyáron elvárható, strandra jár az ember, ami enyhítheti melegség érzetét, mint enyémet íly alkalmakkor teszi, és egyéb kikapcsolódásnak akár moziba is mehetünk; én négy kiváló filmet láttam mostanában, sorrendben: Karib-tenger kalózai, Pókember 3, Taxi 4, és Vaskabátok.
Ezek közül a Pókember 3-at másodszor láttam, és nem is jött be annyira, szerintem egy "gyerekfilm" ne legyen ennyi érzelemmel átszőve! Vagy nem jól gondolom? Jó pont, hogy a harmadik rész nem volt annyira véres, mint a második, ami után elhatároztam, hogy nem nézem meg a harmadik részt :) és ezt a harmadikat már másodszor láttam. ;o)
A T4xi, azaz Taxi 4 rövid volt, viszont elég humoros, sokat lehetett nevetni a rendőrfőnökön, meg a rendőrörs többi tagján. :o) Ez a bizonyos renőrőrs egy paródia-őrs! :DDD
A Karib-tenger meg nagyon hosszú volt, három órás!, viszont nem volt egyetlen unalmas perce sem! :) Szerintem e film elkészítésében volt egy kis kínai kéz is, mert ilyen fantáziát európaiak, vagyis inkább ámerikaiaktól még nem láttam! Hát persze - végülis az egyik kalózvezér valami kínai volt, akkor itt a kínai kapocs! De amúgy én bírom ezeket a túlzó kínai fantáziálásokat, felüdülést biztosítanak, kimozdítanak a megszokott gondolatmenetből, és ez jó. :)
A Vaskabátok lenyűgöző volt! :) Egy hiperszupr rendőrről szól, akit a korlátozott képességű társai és felettese eltávolít, elküld vidékre, egy olyan városba, ahol 'nem történik semmi'. Ez a falu igen bizarr módon törekszik arra, hogy elnyerje a világ legjobb faluja címet. Ám egyszer, mielőtt belebutulna hiper rendőrünk a posványba, butaságba, ami a falun körülveszi, gyilkosság történik, amivel végül egy ottani lázadóval együtt száll szembe, maga mellé állítva a manipulálható rendőrségi részt, akik követik és segítik. Nagyon vicces film, egy humoros angol akció krimi, vagy inkább egy angolhumoros akciókirmi. :))
Sajnos, a strandra nem jutottam oly sokszor még el, csak kétszer, mindkétszer egy-egy ismerősömmel, és jól sikerült mindegyik nap. :o) Szeretnék többet is menni!:)
Badacsony - nos, akivel akartam menni, az bemondta az unalmast, lejárt a jegye, vagy mittomén, más elfoglaltsága támadt. Mondjuk pont egy ingyenes Bryan Adams koncert napjára tenni a találkát csúnya dolog! :oDDD Azt hiszem, csak egy napot, illetve akkor csak fél napot maradok, reggel megyek, este jövök. Ha sikerül, egy másik kedves ismerősömmel megyek. :o) Még meg kell ezt beszélnem vele... Azé várom, rég találkoztam a Székelyföldesekkel, és van, akivel újonnan fogok megismerkedni! :) Szóval, lehet, hogy fel fog érni a tevés tali egy Felvonulási téri zenére lökdösődéssel! :))) Beszélgetünk egy jót, majd viszem a legjobb formámat! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat