Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsó naplója


PcKiller [64063 AL], gazdája Zsó
2008-03-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/64063
2008-03-02

Hát szar egy fos és végtelen undorító napom van ma, és csak azért írok naplót h hátha elkeserítem azokat is akik olvassák.. szal még most nyomj ikszet ha nem akarod olvasni. Egyébként is a napló az intim dolog mint a betét csak ez kevésbé véres.
Asszem sportolnom kéne nekem is ez annyira felkapott mostanába.. fogom is magam beülök a legközelebbi kocsmába és megvitatom az ott található cseppet sem fitt emberekkel néhány sör és pálinka mellett h mi is volna az ideális sport..
talán a foci. emléxem amikor legutóbb fociztam két méterről kurvára fejbe lőttek.. de ha optimálisan nézem ez azért volt jó mert a sajgó fejem és orrom elterelte a figyelmem a sípcsontomról ami legalább annyi rúgást kapott mint a labda. De végeredményként.. kurvára fájt a fejem és alábam..
A lényeg h sportolni fogok.. nem fogok unatkozni sem a gép előtt ülni egy széken kb napi 10 órát..
Egyébként nem szoktam inni, sőt utálom aki iszik de ma lehet le fog csúszni valami, isten óvjon attól h visszafele is csússzon. Semmit nem old meg igaz, de legalább emberek között vok, jó oké olyanok között akik semmit nem jelentenek nekem, látásból ismerem vagy max névről mert a szomszédom.. de nem akarok egyedül lenni, begolyózok. Itt ülök egy tök sötét szobába és hiába figyelem sosem fog nyílni az ajtó h valaki... h valaki hazajöjjön hozzám. Ha nyílik mégis akkor fogom a baseball ütőt mert betörtek hozzám.. Az embernek mindig több szeretetre van szüksége mint amit kaphat, és néha kétségbe esetten próbál kapaszkodni minden szálba, hogy el ne veszítse azt ami v. aki a legfontosabb neki....

olyan jó lenne egyszer sírni.. minden kiadni magamból..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat