Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Birku naplója


epresmilkacsoki [199558 AL], gazdája Birku
In memoriam 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199558
In memoriam 5.

...Csak kérdeztem: Mondd miért sírsz még miatta?Hisz szívét már egy másiknak adta.Kitépte szívéből emlékemet, így okozott mély sebeket.Nem éri meg, hogy sírjak érte,minden éjjel szenvedjek helyette.Tudtam ha szeretett visszafog hozzám jönni, egy ilyen lányt nemlehet feledni.Úgy érzem nem azt érdemeltem amit kaptam, én őszíntén, mindent szívből adtam.Sosem futottam más fiú után, nem viselkedtem ilyen bután.Mindig hűen szerettem, mást igazán sosem kerestem.Feledni akartalak téged, úgy éreztem szenvedtem eddig is éppen eleget.
Jóltudom, sosem gyűlölt. Nem utált akkor sem ha bántott. Egyszerűen csak félt szemembe nézni, mert tudta, iagazam volt midnenben. Inkább dacból, büszkeségből rám sem nézett, így tudott a legkönnyebben elmenekülni az érzésektől. De mindez már mellékes volt, amennyire tudtam csupán csak annyira gyűlöltem. Te is tudtad, a valóság mindig nehéz, de tévedtél, rosszul ítéltél. Tudtam én is hogy szívedben mindig lesz helye emlékemnek, se talán felejtjük egyszer hogy rossz vége lett. Ezzel búcsúztam gondolatban, ennyi az egész. Elmentél, és azt akartam hogy már vissza se nézz. Egy üzenetem volt: Csak vedd karodba, ki tőlem elrabolt, s gondolj arra hogy voltam, s talán még vagyok..

Nekem mindenki megmondta, és tudtam énis; egyszer még visszajön hozzám, mert egész egyszerűen ennek igy kell lennie. Milyen igaz. 2oo8. augusztus 11. Este kattan a telefon. Ő írt, a hercegem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat