Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Birku naplója


epresmilkacsoki [199558 AL], gazdája Birku
bszH

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199558
bszH

Boldog szülinapoooooooooooooot Hercegem!:) Csodálatos voltál ma is, alig tudom elhinni h már ennyire öreg vagy. xD Mikor meggismertelek még csak 17 éves voltál, mostmeg lassan én leszek annyi. Te meg már 19.Hihetetlen hogy szalad az idő. De az méginkább hogy még mindig *ismerlek*. Másfél éve már hogy megismertem benned valakit és azóta ez a valaki én vagyok. Legyél nagyonnagyon boldog velem, nélkülem vagy akárhogyan. Csak legyél az! o4. o7.


Összegörnyedtem, arcomat a kormánynak nyomtam, és próbáltam a tüdőm nélkül lélegezni.Nem tudom ez mennyi ideig tartott. talán egy nap, évek múlva - ha már a fájdalom annyira enyhül, hogy már talán el tudjam viselni - vissza tudok majd emlékezni arra a néhány rövid hónapra, amik az életemben a legjobbak voltak. és ha lehetséges az hogy a fájdalom annyira enyhüljön, hogy ezt megtehessem, biztos voltam benne, hogy annyira hálás leszek azért, mint amennyire hálás voltam azokért, amiket adott nekem. Többet, mint amennyit kértem, többet, mint amennyit érdemeltem. Talán egy nap majd így fogom látni.De mi van akkor, ha ez a lyuk sosem lesz jobban? Ha a szélei sosem gyógyulnak be? Ha a sérülés végleges és visszafordíthatatlan?Szorosan összeszorítottam magamat. Mintha sosem létezett volna, gondoltam kétségbeesetten. Micsoda hülye és lehetetlen ígéret? Ellophatja a képeimet és visszakaphatja az ajándékait, de ez nem csinálna vissza mindent olyanra, mint amilyen azelőtt volt, hogy megismertem. / Dorcsumtól /


Láttam a Holdat, a Napon az égen, láttam a könnyeket az Ő szemében.Láttam az arcát ahogyan elrohant, lassan emgértettem miért boldogtalan. Láttam az arcod, láttam egy képen. Láttalak Téged Isten szemében. Elmondom halkan, csendben hogy mit akarok, elmondom halkan, csendben hogy mi a titok. Te vagy a lélektársam, ó te vagy igen, ennyire egyszerű ez a nagy szerelem. Elmondom majd. Ne dobj el mindent, ne mondd hogy kár volt, nem vagy már közel, és nem vagy még távol. Még minden bennünk van, csak a jelen vádol, még nem ölt meg mindent a hétköznapi mámor. Elmondom halkan, csendben hogy mit akarok, elmondom halkan, csendben hogy mi a titok. Te vagy a lélektársam, ó te vagy igen, ennyire egyszerű ez a nagy szerelem. Elmondom majd..

Ha visszakapnám eljátszott napjaim, mégegyszer érezhetném levágott szárnyaim. És az utcád nem változott, csak a név lett valami más. Minden úgy van, mint aznap este, mikor megesküdtem rá, hogy a..Kék ég alatt a legszebb dalt majd megírom neked! Őrzünk titkokat, hallgatunk, ez összeköt Veled. Addig élek, addig várok, a legszebb dallal eléd állok, én ott leszek. Sazavakat várok, de nem jön folytatás. Ilyenkor hol van a múzsa, miért választ ma mást? ha már semmit nem mondhatok, de az óra körbe jár, minden úgy van mint aznap este, mikor megesküdtem rá, hogy a.. KÉk ég alatt a legszebb dalt majd megírom Neked, őrzünk titkokat, hallgatunk, ez összeköt veled, addig élek, addig várok, a legszebb dallal eléd állok, én.

Ördög is voltam és gyönyörű angyal, ahogy jólesett éppen. Földre rogytam, szálltam az égen. Voltam hű és hűtlen. Hol gazdag voltam, hol nagyon szegény. Bátor, bár néha féltem, de senki ne mondja rám: nem az álmaimnak éltem!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat