Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Birku naplója


epresmilkacsoki [199558 AL], gazdája Birku
május1.2oo9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199558
május1.2oo9.

Napok telnek, évek mennek.Nem tudom, még mennyit kérjek.Nem tudom, még meddig látlak. Nem tudom,
még meddig várjak.Kopott a fény, lopott az élmény.De mostmár csakis téged látlak,Téged látlak, téged látlak.
Narancssárga, szép színezüst játékpisztolyból száll a füst.Emlékeimen a kendő, álmaimból az esőfelhő, se szó, se kép, mit várok én, csak maradj nekem ma is az első, ma is az első, ma is az első. Ámulatba ejtett a reggel.Felébredtem, ne mondd, hogy így kell. Hangos szavak elgurulnak, megvadulnak.Ne mondd, hogy menj el.Egy pillanatra, egy pillanatra várj!Fel ne ébressz, nagyon halkan járj.Ha mozdulatra, vagy hangulatra vársz nyisd az ajtót, és magad is kitalálsz. Hetek múlnak, rozsdavörös szelek fújnak nem tudom, még meddig látlak.Mostantól csak téged várlak.


Hát elballagtak. Istenem, de megható volt. Rékával mikor megláttuk őket elkezdtünk sírni.:') Annyira rossz hogy elmennek. Senki nemfog reggelenként a puffokon várni. Senki nemfog úgy felviditani ahogy ők. Nagyon hiányoznak már most. Annyira szeretlek Daniii, Balázsok, Ginu, Bogi, Esztik, Bandii(L) Élmény volt veletek ez a másfél év. Remélem ti sem felejtitek el. Juj, tudom azt mondtam nem sírok, de vááh.:( Rossz lesz nagyon. Most talán tényleg lezárult egy fejezet, mert már nemtudunk hülyülni szünetekben, nem lesztek ott. De találkozunk sokat, nagyon sokat. Végülis mire való anyár nem?:)
Ez a reggel így maradjon meg bennünk.:) Tudtam hogy nem szeged meg amit mondtál, annyira tudtam.:) Csodálatos volt. Kitudja mi lesz 10év múlva...;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat