Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Birku naplója


epresmilkacsoki [199558 AL], gazdája Birku
asztro.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199558
asztro.

KOS férfi - A heves ostromló

Élénk tekintetével, robosztus orrával, leginkább azonban atlétatermetével vonja magára a figyelmet. Szenvedélyes, büszke, gyakran gúnyoros. Nem fogadja el a kompromisszumokat és a tisztázatlan helyzeteket, nem kedveli a törvénytelenségeket. Általában rendszertelen, s ezt a hiányosságát igyekszik képzelőerejével és lendületességével pótolni. Önmagával elégedett, néha gőgös is, értékeli a helyénvaló és túlzástól mentes dicséretet, de a túlzott dicséret gyanakvóvá és agresszívé teszi.
Nagy szenvedélyek élnek benne, amelyek gyorsan lángra kapnak, de nem tartanak sokáig. A Kos férfi meglehetősen konformista az eszményi nő személyét illetően, annak mindenesetre szépnek, intelligensnek és megértőnek kell lennie. Mindig az ideális nőt keresi, s ha megpillantja, máris beleszeret. Az a kicsinység nem zavarja, hogy a nőnek már férje, vagy más szerelme van. Imádja az akadályokat, éppen azért Kos, hogy leküzdje azokat. Minél nagyobbak az akadályok, annál hevesebben ostromos és nem nyugszik míg nem győz. Ha egy Kos férfi meg akar szerezni egy nőt, biztosan az övé lesz. De vigyázat, lehet, hogy nem sokkal utána elhagyja. Nem szereti az unalmat, az egyhangúságot. Olyan partner kell neki, aki fantáziadús és újra-újra harcba kényszeríti, vagy - és ez is gy lehetősége- hűséges támogatója a másokkal vívott harcban. A nőket általában vonzza, de igényessége visszatartja az ízlése rovására tett bármiféle engedménytől.
Remek udvarló, izgalmas szerető, minden földi jóval körülveszi szerelmét. Mellette nem lehet unatkozni, mert azt akarja, hogy partnerének is felejthetetlen legyen az együtt töltött idő. Önzetlen és őszinte, ezek talán a legjobb tulajdonságai, amelyek azonban nem mindig tudják egyensúlyozni mind azt a kelletlenséget, amit féktelen és zsarnoki természete okoz. Erősen vonzódik a testi szerelemhez, amelyről semmilyen körülmények között nem mond le. Nagyon bátor, s egyben elővigyázatlan, gyakran lobbanékony és fékezhetetlen.
A házban természetesen ő az úr. ő a férfi, ő a hódító és nem tűr ellentmondást. őszintén hisz abban, hogy a férfi attól férfi, hogy nem engedi futni az útjába kerülő zsákmányt. A feleség számára ez természetesen nem túl nagy öröm, mert a Kos annyira őszinte, hogy félrelépéseit is bevallja. Nem könnyen házasodik, de ha megteszi, és ez legtöbbször csak 30 éves kor után történik meg, nagy lelkesedéssel igyekszik jó apa és jó férj lenni. De mert kevéssé kitartó, az eredmény hullámzó. A Kos örök fiatal, nem szabad abban reménykedni, hogy az évek múlásával majd megnyugszik, elcsendesedik. ő az, aki még késő öregkorában is hajlamos bolondságokat elkövetni és ifjú szívvel, de ősz hajjal ostromolni szíve választottját.
*A Kos férfi szerelme felejthetetlen, nem csak annak nagyságáért és szépségéért, hanem nehézségeiért is.*



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat