Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

BatCat naplója


BatCat [158204 AL], gazdája BatCat
2010-04-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/158204
2010-04-20

Soha el nem múló igazság…mit jelent ez…jelent-e egyáltalán valamit…kell, hogy jelentsen?
Számomra azt jelenti, hogy minden emberben van jó… és lehet, nem látszik rögtön, de keresned kell… lehet, csak azért gondolom, mert mindenhol ezt sulykolják a fejembe, hiszen most is képzésre járok. Anyukám nem érti, hiszen most diplomáztam hová képeznek már… mióta dolgozom ez a második ilyen, pedig most körvonalazódik igazán csak a második diplomám gondolata… miért kell, hogy folyton tanuljak? Mert olthatatlan a tudásszomj és a segíteni akarás, ami bennem van… hogy építhessek világot az ember köré, aki már végképp mindent feladott.
vagy épp jobb mindenki mással foglalkozni, mint magammal…
Azért ne úgy képzeljük el… nem vagyok Móóónika…én senkinek nem mondom meg a tutit, igyekszem nem okoskodni. egyáltalán lehet e okosnak lenni más életében? még a sajátomban sem tudok
mindenesetre azt tudom, hogy érdemes átgondolni ki vagyok…honnan jöttem és hová tartok, mik a fontos állomások az életemben, mik a szép emlékeim,szívesen emléxem e vissza arra, ami most vagyok, amit most teszek…és ha nem…? Látnod kell, hogy fontos a változás.
most növök fel….ez persze nem egyik napról a másikra jelentkezik…hosszú folyamat, de folyamatos a változás, és félelmetes számomra. nem érzem magam önmagamnak, ingoványos a talaj, és elveszni látszik benne minden ami én voltam, de amíg mások gondjaival foglalkozom félretehetem a sajátjaim.
láttam egy nőt, vagyis ő is egy képzés résztvevője…sugárzik…és valahogy nem értem, nem értettem emberek hogyan lehetnek ilyenek. amikor ő elmondta hogy nagyon boldog a férjével és egy csodaszép kisfiával…és komolyan mondom mintha egy fénycsík lenne körülötte teljesen…és én is ilyen lehettem. de hová lett az a fényesség, ami körülvett? ha boldog lennék újra ilyen lehetnék?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat