Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

k.lau naplója


XDAshleyXD [166485 AL], gazdája k.lau
2011-06-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/166485
2011-06-12

Halii!!
Hát először is a képen egy rajzom van, pénteken rajzoltam, és sztem egész jó lett önmagamhoz képest, szal ŐSZINTE véleményt kérek, please!!!

A következő, hogy sok embernek tartozok sokmindennel és sokmindenért, deh leginkább egy csomó Teveclubosnak köszönettel és bocsánatkéréssel, szóval: minden egyes TC-s haveromnak, aki volt olyan rendes, és levelezett velem, köszi, és bocsánat, amiért legalább két hónapja nem írtam egyikőjüknek se egy levelet se, mert meghalt a tevém. És külön bocsánatkérés Attilának, a sok hülyeség miatt, lécci, töröld ki a leveleimet, felejtsd el amit írtam, mert... mindegy, sajnálok mindent, és léccci, ha nem mentem az agyadra teljesen és véglegesen, dobj meg egy üzivel, ha lehet, please, kérlek, most komolyan!!!!
Nah és még egy-egy külön bocsánatkérés Lillának, Elődnek, és Márknak, ti vagytok a Teveclubon a legjobb barátaim, és lécci, ha egyáltalán még szóbaálltok velem, please, írjatok!! előre is köszi és bocsi!! :/



Egy év alatt iszonyú sokat változtam, ezt nem is tagadhatom. Más lettem, teljesen. Sok mindent elvesztettem, sok, fontos embert, és egy kicsit bánom is, hogy az történt, ami történt. Deh borzasztóan örülök, hogy már nem vagyok az a kis hülye, aki egy éve - helyette egy nagyobb hülye, aki természetesen jobb fej az előző idiótánál, de hát természetesen hiba az továbbra is van bennem bőven.
Szóval megváltoztam. Vagy nem is, inkább olyan vagyok, amilyen akkor is lettem volna, ha nem ismerem meg azt a két nagyon hülyét, aki miatt olyan voltam, amilyen egy évvel ezelőtt(nem egyszerű, deh meg lehet érteni, ugye?). Rájöttem, hogy ilyen vagyok igazából, amilyen most, és a többség ilyennek szeret, vagy legalábbis hozzászokott, hogy ilyen vagyok, amilyen. Végre olyan vagyok, amilyen mindig akartam lenni, amilyen sose voltam más emberek előtt, most mindenki olyannak lát, és nem is tagadom, örülök neki - azt pedig, hogy erre rájöttem, két sokkal kevésbé hülyének ( ne sértődjetek meg, nem komolyan mondom, nyugi) köszönhetem, szóval köszi!!!

Hát, azt mondjuk nem tudom, hogy ki a fenét érdekel ennek a nagyon hülye emberkének(ez én volnék) az idióta szövege, deh akit nem untattam halálra, és talán egy ki8csit is normálisnak vagy jófejnek tart, az írjon üzit, előre is köszi!!!!! xD

És még két dolog:
- Megmondtam, hogy az önbizalmam nulla.
- És: Milyen lett a rajz? Aki ír, ( ha lesz ilyen), arról is írjon véleményt, please!!!










Hát, thx all, h ha olvassátok!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat