Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

k.lau naplója


XDAshleyXD [166485 AL], gazdája k.lau
Azért magukra nézhetnének, nem?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/166485
Azért magukra nézhetnének, nem?

én vagyok a hülye, vagy télleg hülyén jön ki egy tíz éves kiscsajtól?

Már nem azért, tudom, csak 3 év korkülönbség, de engem még most is jól leszólnak ilyesmikért, akkor egy 10 éves kislány mit képzel magáról? olyan adatlapja van, hogy... nahh... jó értelmes viccekkel, (persze nem komolyan), de fogadjunk, hogy nem is érti, na de inkább nem mondom ki az, nem égetem be szerencsétlent... tudom hogy én sem vagyok tökéletes, de akkor is, ez 10 évesen akkora izé... háát nem is tudom. 2-3 év múlva röhögni fog magán, de inkább csak kínjában. Valószínű. Ha mégsem, ha ő erre büszke lesz, akkor 20 évesen az ötös út szélén fog álldogálni picsaszoknyába.

Hát, nem hiszem el, olyan hülye gyerekek vannak mostanába, hogy én szégyellem, hogy akár csak látásból is ismerem őket. Mert hogy az új elsősök minden évben rondábban beszélnek, mint én(már pedig az nem kis teljesítmény XD), egyszerűen nagyon ki tud akasztani. hogy mi a fa.sznak kell elsős kisgyereknek okostelefon meg nemtommilyen ilyenolyanamolyan szar, azt egyszerűen nem értem. Meg azt se, hogy a másodikos elkényeztetett kis szaros mi a fenéért mondja az egész iskolába azt, hogy ő "szerelmes" az egyik osztálytársamba(hozzáteszem hogy hetedikes vagyok), és hogy "megpuszilta", hát marha nagy dolog, mondhatom. Meg aztán meg se történt - MÉG JÓ HOGY NEM - de ő azért mondja, hogy ők "járnak" az osztálytársammal, a másodikos kisléány. Hát én nemtudom, de valaki igazán megmondhatná ezeknek az elkényeztetett kis gyökereknek, hogy egyáltalán nem tűnnek nagyobbnak, egy kicsit se. Meg az, hogy fölrugják a másikat, aztán fényképezgetik, ahogy sír, és ha mi nem megyünk oda, akkor nem fejezik be az életbe se, ez azért mégiscsak elég szemét dolog. És akkor mindig mi vagyunk leba.szva, h 13-14 évesen mit képzelünk magunkról. Hát ezek a kis szarosok ennyi idősen mit fognak csinálni? majd mehetnek 20 évesen meg csövesnek a híd alá egy dobozba. De hogy én aztán nerm fogom őket sajnálni, az biztos. mi baja van a felnőtteknek, hogy így nevelik a gyereküket??? csak költői kérdés volt.

És egyesek meg miért gondolják, hogy nyugodtan belepofázhatnak mások életébe!? nah de mind1, ez már egy egész másik téma.


Ezt az egészet meg nemtomminek írtam le. Csak jólesett. hosh csővázz, további szép napot mindenkinek! :)

(12.16.)

igazából az ő bajuk... de akkor is nagyon idegesítőek! még mindig...

(dec.22.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat