Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

k.lau naplója


XDAshleyXD [166485 AL], gazdája k.lau
haw,howrse,Tamás-->szépazélet:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/166485
haw,howrse,Tamás-->szépazélet:)

Valahogy úgy éreztem, már rég raktam fel képet. És tényleg. Meg aztán annyira sok jó nagyonszépcsodás kép volt még fent, de ez azt a címet kapta, hogy "Have a nice day" és mivel nekem is az volt, ezt választottam XD Jah meg valahogy a Linkin Park - My December és a Burning in the skies című számainak olyan téli hangulata van... az utóbbit nemtom mért XD

Tegnap esett a haw.Aztán ma elolvadt. Azért ez baromi érdekes, nem? igen, a haw. Ami egyébként hóóó akar lenni, de fészbukkra is mindenki úgy írta ki, hogy haw, és nekem is úgy megtetszett, hogy én is írni akartam valahova, csak nem oda, mert akkor utánzásnak veszik, szóval úgy döntöttem, ide írom. De hát azért mégis csak, olyan tök jól hangzik, hogy haw, nem? hát olyan aranyos. Haw-haw-haw. Na jó, újra bizonyított a szefós. de ennyi örömöt azért igazán hagyhatnátok, ha már nincs semmi karácsonyi hangulatom, még így huszadikán se. Na, de legalább a hónapokig tartó idióta sírást és rosszkedvet fölváltotta valami szeretet-féleség. Nosh, hogy ezt kivel kapcsolatba érzem, azt már ne várjátok, hogy eldöntsem. nah de ez van.

viszont szintén boldogsággal tölt el, hogy regisztráltam a a howrse-ra!! :D huhh, háth tudom, hogy ez másoknak nem akkora szám, mint nekem, de értitek, van egy saját(igaz hogy virtuális, de egy saját) lovam! Angol telivér, világosszürke, és tök kreatívan Szellőnek sikerült elneveznem. Most 6 hónapos, pedig kábé fél órája született. Durva, mi? mondjuk erre számíthattam volna, Jenny-é is egy este alatt lett 3 éves. És hát mindig is tudtam, de már biztos vagyok benne, hogy én igenis szeretnék egy lovat. Nah, háth mondjuk azt még nem tudom, hogyan s mi módon, de előbb utóbb akkor is találok valami megoldást. Vicces, mert igazából annyit se tudok a lovakról, mint Ali a számítógéphez. Na jó, szóval ehhez most tudnod kéne, ki az az Ali, és mit csinált a géppel. Igazából semmit, csak iilyen témában amúgy is sötét. Nosh, lényeg ami lényeg, hogy egy nagyon szőke csaj, és az egyik legjobb barátom.

NA de a legjobb még mindig találkozni Tamással, egy teljesen átlagos kedd délután. oké, hát tudtam előre, hogy be fog ma jönni suliba, de akkor is kifejezetten élmény volt nézni, ahogy Nikit képen törölte egy marék hóval. Hát ő mondta, hogyha valaki bánt, ő majd megvéd, na mondjuk ez önvédelem volt, de aztán én is rendesen kiakadtam Nikire. Hát nem én akartam piszkálni. MOst már így járt. Aztán még Bettinél is siikerült kihúznia a gyufát, Alinál is, Jenny-nél furcsa mód nem. Úgyhogy végül is közösen arra az elhatározásra jutottunk, hogy Nikit fejbe kell vágni vasdarabbal, és együtt, közös erővel jól meg kell fürdetni XD Már persze hóval. NAh szóval tök happy voltam, amiért találkoztunk Tamással, ráadásul még legalább másfél órát együtt voltunk. Mármint nem úgy együtt, hanem nah... Mit kell mindent azonnal félreérteni, he!?
Nah mondjuk így visszagondolva, nagyon idióta voltam, szokás szerint, és valószínűleg idegesítő is. de Niki annyira idegesített mindenkit, hogy engem már észre se lehetett venni, szóval talán nem halt meg a remény... XD

Na, tehát összegezve, olyan napom volt, amilyen mostanában ritkán, BOLDOG! I'm a happy hippy *-*
most még egy darabig, mert még egy százvideós Linkin Parkos lejátszási listát is találtam a you2be-on, szóval most a mai nap tiszta happy és rózsaszín! ráadásul a fizika is elmaradt, szóval Ilcsike tancsinéni se akasztott ki idegileg. És rájöttem hogy tudok gyorsan és pontosan gépelni.

Ohh fuck yeeeaaaahh!! Meg hozzáteszem, hogy holnap is jön Tamás a suliba, szóval lehet, hogy egy újabb élménybeszámolóval fog gazdagodni drága kis tevém naplója :D addig is csodálatosszép további napot mindenkinek, csalódásmentes jóéjszakát(ezt Őzitől vagy Horus-tól loptam, elnézést kérek érte) , és gyönyörűságes szépálámokat kívánok minden kedves tevének:D nah szóval csővázz.:::..

(12.20.)

igen, és még mindig az... :D

(dec.22.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat