Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

k.lau naplója


XDAshleyXD [166485 AL], gazdája k.lau
2011-09-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/166485
2011-09-28

nnaaaahhh háth itt vagyok megint, ez a mai nap azér valamivel jobb volt mint a tegnapi.....

mai napom fénypontja volt a tonhalas hagymás pizza meg a zsámolylabda, ja és a homokangyalka csinálás

Ott kezdődött a mai(szintén fantasztikus) napom(még fantasztikusabb) eseményeinek sorozata, mivel az első két órán semmi érdekes nem történt, hogy azon a leírhatatlanul csodálatosan unalmas matekórán, amin sikerült összeszednem egy kettest is, majdnem lehánytam a legjobb barátnőm képét, mer hogy gyomorrontásom volt az előtte való technikán csinált tonhalas-hagymás pizzától, igaz, hogy ahagymát is, a tonhalat is ki nem állhatom, azért mégis csak, na, hát csak iszonyú jó egy technika óra volt, szóltam is a többieknek, hogy a legközelebbi pizzasütés előtt mondják már, hogy írjam meg a végrendeletemet

Nah deh aztán még az volt az egésznek a csúcspontja, amikor tesi előtti szünetbe nem akart elmúlni az a csúnya gyomorrontás, hogy a fene a pofáját, de én, a hülye fejemmel persze, hogy nem menttettem föl magamat tesiről........ Háth az órát rögtön 40 felugrással nyitottam, amiért elkéstem, hát fölfordult a gyomrom, valami csodásan éreztem magam...
Aztán kézilabdával rohangáltunk össze-vissza, és pattogtatni kellett, hát, gyönyörűen mutathattam fantasztikus tesi nadrágomban és pólomban, megjegyzem, hogy az utóbbi két mérettel nagyobb, de ez nem különösebben számít senkinek se, hát nekem se.....
Aztán annál a szuper bójás kézilabdás páros feladatnál jöttem rá, hogy egyszerre van hányingerem, és vagyok éhes, és akárhogy törtem a fejem, az összefüggést nem találtam meg a kettő között, valami hihetetlen jól éreztem magam. A labdát meg az I Could Get Used To This (The Veronicas) ritmusára pattogtattam, nézett is mindenki, hogy mit csinálok, de nem érdekelt, mert nekem akkor is az I Could Get Used To This ritmusára kell pattogtatnom a labdát, ha törik, ha szakad, ha hülyének néznek, ha nem, ha lebasz a tanár, ha nem... hát nem baszott le, igazából csak később jöttem rá, hogy tulajdonképpen senki nem figyel rám, és senkinek sem tűnt föl.
Nah, deh háth azért mégis, ezen az órán a legszuperebb ennek a fantasztikus tesiórának a végén a "zsámolylabda" volt, aminek a lényege, hogy a csapatod a kézilabdát betegye a hatos és a kilences vonal közé beállított zsámolyba(az ellenfélébe persze) de úgy, hogy a hatos és a kilences közé nem léphet senki... Hát, gyerekek, boldogan jelenthetem ki, hogy ez a világ legfantasztikusabb és legleírhatatlanabbul csodálatos játéka, annyira élveztem, hogy nagyon, folyton csináltam a büntifeladatot, nagy volt. Olyannyira naggyonn jóh, hogy az ember elgondolkozik rajta ilyenkor, hogy mégis, mennyi szabadideje van ennek a tesitanárnak, hogy ezt a sok hülyeséget ki bírta találni. A büntifeladat meg egyébként valami idióta hátraugrásos-fekvőtámaszos-felugrásos marhaság, tudjátok, az a izéizé, hogyishívják, hát tudjátok, az az izéke, aminek a végén tapsolni kell a fejed fölött. Na, hát azért csak tudja mindenki, hogy miről beszélek, hát, na, hát annyira pontosan leírtam, hogy!

Óra után meg Niki bearanyozta a napomat, amikor azon panaszkodtam, hogy engem senki nem csapott le vízzel, ő, ahogy az egy rendes kislányhoz is illik, kedvesen fölajánlotta, hogy háth majd ő lelocsol, és ezt a nagylelkű ajánlatot pedig képtelenség nem elfogadni, világos, hogy belementem.

Tesióra előtt meg vécépapírba fújtam az orromat, mivel az osztályba senki nem rendelkezett 100 darabos pézsé (először azt írtam, h pészé) készlettel, ezzel kellett beérnem, bár igazából ez nemérdekel..... Jobban mondva nem érdekelt addig, amíg kémia órán ki nem esett a zsebemből a vécépapír, és Nikivel elnem kezdtünk röhögni, deh Törpilla hállaajóégnek nem vette észre, nagyon elfoglalta Ádámka azzal, hogy egy szót sem szólt, mikor Törpilla kihívta felelni, Ádámka elvette ezzel az órának több mint felét, de ezt sajnos elfelejtettem neki óra után nagyon szépen megköszönni.

Azért a legjobb mégiscsak suli után a felelsz vagy mersz? volt Petiékkel meg a lányokkal a játszótéren, amikor mertem, Betti pedig arra kényszerített, hogy homokangyalkát csináljak a játszótér homokozójában, aztán persze, hogy a lehetséges összes helyen tiszta kosz voltam, Nikivel meg mezítláb mentünk haza, rohatt jóh volt, szóval ez a nap is valami fantasztikusan telt.










nos, háth köszöntem: laú

(09.28.)

homokangyalka, erre emlékszek... jájj, hogy az mekkora volt mááár...:D HOMOKANGYALKAA.
:dXD

(dec.29.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat