Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

k.lau naplója


XDAshleyXD [166485 AL], gazdája k.lau
OhMyGod!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/166485
OhMyGod!!!

Hát ez a mai nap kellőképpen lefárasztott agyilag... hogy hetedikesekkel már minek csináltatnak ekkora idiótaságokat... ez nagyon beteg volt.

Az odáig oké, hogy kitalálták, hogy idén nem karácsonyi műsor lesz, és még az is rendben lett volna, hogy ilyen idiótaságot kell csinálni helyette. De azért tényleg nagyon beteg egy nap volt a mai. Azért nem erre számítottam. de rendesen lefárasztott agyilag. OMG!

Odáig is rendben volt, hogy valami programot akarnak az egész iskolával, meg egész nap, ez még jó, hogy teljesen jó, hát nem kell tanulni. És az is tény, hogy szivesebben ültem azon a kicseszett padon a tornaterembe, mint fönt dolgozat írás közbe. Ráadásul 7 óránk maradt el, a szerda amúgy is szar nap. De azért mégiscsak úgy éreztem magam, mint egy idióta, akit azért ültettek be, hogy röhögjenek rajta. És itt ugyebár mindenki valami baromi jó befejezést vár, igaz? hát de sajnos, ahogy nekem is, nektek is csalódnotok kell.

Hát, szóval ilyen "vetélkedő" volt. mi meg voltunk a szurkolótábor. csak azt nem értettem, mi mért kellettünk, mikor csak annyit csinált az iskola összes gyereke, hogy nézte azt a nyolc csapatot a nyolc-nyolc emberével, akiket kiválasztottak, hogy szerepeljenek, vagymi, és néha ordibálni kellett egy-egy "hurrá"-t. Szóval az ötszáz gyerek nézte, ahogy a hatvannégy ember idióta feladatokat csinál. Mondjuk eredetileg se vártam túl sokat ettől az egész izétől, de akkor is. Nah, de a süti finom volt... és biztos a tea is, csak azt nem ittam, mert Jenny adott az övéből. Nah szóval szerintem csak az alsósok szórakoztak ezen. oké, először mi is, de gyorsan meglehetett unni. értem már, miért hívta mindenki "Az alsósok bulija"-nak. Nah mind1, szóval nem volt akkora szám. ha "hagyomány" vagy mi is lesz belőle, én már úgy is csak jövőre járok ide, aztán megyek innen a francba.

De végül is Tamás már megint nagyon feldobta a napomat :D bejött suliba még délelőtt 10-11 körül. Igaz, most túl sokat nem beszéltünk, de délután megvártam a buszukat. És még Jennyt se idegesítettem Valahogy ahogy így rájuk néztem ott a busz ajtajába ahogy álltak, valami olyasmi ugrott be, hogy a két legjobb barátom. Szép is volna, ha így lenne. de ez még csak Jennyre igaz. MÉG. XD hmm... Bettit és Sarra-t még oda kellett volna állítani melléjük, és akkor tényleg jó lett volna. nah mind1. De Jenny megölelgetett, Tamás meg vigyorogva köszönt el azzal, hogy majd beszélünk... nah, aztán még Nikivel is taláékoztam hazafelé. Szidta 20 percig azt a gyökér Esztert. Nosh, nem Niki miatt, de azért igaza volt. Niki kitalálta, hogy menjek el vele meg Sarra-val meg az Ádámmal és a Fannival meg Dáviddal és Szabinával meg a másik Dáviddal moziba, meg jöjjön Jenny is. igaz, nem igazán ismerem ezt a Fanni-Dávid-Szabina-Dávid csapatot, de hát úgyse lesz belőle semmi Xd. Nah szóval jó kilátásaim vannak a téliszünetre. Valószínűleg a vége az lesz, hogy egész végig itthon fogok dögleni és videókat csinálni meg fészbukkozni. Na mind1, a videó jól hangzik. A fészbukk már kevésbé, ha belegondolok, hogy ott van az a gyökér máté, vagy ki az. egy állat. nah de ez már 1 másik téma. nem is akarok írni róla.

Igazából kész csoda. valamilyen csodálatos módon már három napja nem volt rossz kedvem,. ez már azért teljersítmény! tőlem biztosan...

Szóval további szép napot mindenkinek, a teve legyen veletek! ajh emg új AL-t írtam... a régin meg szétröhögtem az agyamat. nembaj, jól esett egy kicsit röhögni. és kész öröm volt hazajönni és ordíttatni a Green Day-t. most éppen ehhez volt hangulatom. :D nah csővázz.:::..

jaaahh és megin esik a haw!! wagyis inkább csak szállingózik, de hát mind1 az... a lényeg h haw. haw-haw-haw. XD nah én megyek... Csőhh!! :D jujdeszépazéleeettt :D nah csáh, mostmár ténylegg :D

(12.21.)


jah a tegnap borzalmas volt... wagyis a vége az nem XD deh akkkor is OMG! tiszta agyhalott wok még ma is...

(dec.22.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat