Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

k.lau naplója


XDAshleyXD [166485 AL], gazdája k.lau
Azenergiaitalnakigenishvanhatása

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/166485
Azenergiaitalnakigenishvanhatása

Az energiaitalnak igenis van hatása... Nagyon nagy.

Tegnap Niki meg Jenny elhívtak sétálni, tök jót elbeszélgettünk, a hiba az volt, h útbaesett a bolt. Háőt volt nálunk keményen 950 forint asszem, hát mért is ne menjünk be a boltba, és mért is ne vegyünk egy liter maxot? hát mértisne? hát erre nem találtunk választ, hogy mért ne, szóval bementünk, vettünk egy liter maxot... a következő hiba az volt, hogy meg is ittunk... nah igen...

pedig tökre szar kedvem volt először, meg minden, de azért nem volt kedvem este aludni... nem is bírtam. Hát éjfélkor apuci kitalálta, hogy mostmár muszáj lesz elmennem aludni, én meg kitaláltam, hogy akkor már olvasok tovább a hiperszuoer erejű főfő vámpírokról... igen, jöttek is a főfőfőfőfőfő szuper vámpírok, és annyira izgalmasak voltak, ahogy próbáltak hülye indokokat találni h csatázzanak a jó vámpírokkal, hogy REGGEL FÉL HÉTIG nem bírtam letenni a könyvet... akkor is csak azért, mer vége lett. Persze gondolom ha nem iszok előtte fél liter maxot, akkor hamarabb hulla fáradt leszek, és hamarabb abbahagyom, de nem, mivel én megittam azt a fél liter maxot, hát egéász éjjel le se tettem a könyvet és nem aludtam SEMMIT. Csak reggel fél héttől délutáén egyig. Az hat és fél óra. ASzta. Szóval megint nagyon közel állok hozzá, hogy újra agyhalott legyek, és már megint a hiperszuperfőfőfő vámpírok az okai... hát, jól tették, h legyőzték őket... háháhá!!!

Jah és kiderült h anyám alvajáró, hajnalba kimegyek inni, anyám éppen jön ki a fürdőszobábol, a szeme féligmeddig nyitva, de inkább, mint mikor azokba a béna filmekbe átváltoztatnak vkit zombivá, ésakkor fönnakadaszeme, de közbe csukvavanésalignyitjaki... a keze meg úgy volt maga előtt, h így fölhúzva, mint a höcsögnek, és magába azt motyogta, h "Szia"... hát a frász jött rám, egéász reggelig aztán attól féltem, h 3:33-kor jöttek érte az ufók és elvitték az agyát... xdxd. szegényke.


no hát akkor csöviázzz, kellemes kockulást mindenkinek, amíg még teheti. Mert aki ezt elolvasta, azért éjfélkor eljönnek a hipőerszupererejűfőfőfővámpírok, és fogságba ejtik, hogy különleges képességével csatlakozzon az ő sötét gárdájukhoz. Apám, hogy bírtam ekkora hülyeséget írni?


Nah csővázzz!!




Vigyázz, mert sosem tudhatod, mi bújkál a szekrényedben! vagy a fürdőszobában.........




Hajjaaaaaajj hát rám a könyv is nagy hatással volt, úgy néz ki, nem csakaz energiaital... jah igen a maxal is vigyázz... Szia!!!















köszöntem: laú.

(11.04.)

persze, hogy van hatása... ki mondta, hogy nincs??

(dec.22.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat