Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

k.lau naplója


XDAshleyXD [166485 AL], gazdája k.lau
Adatlap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/166485
Adatlap

nah, ez volt az amelyiken később szétröhögtem az agyamat... hát meghagytam nektek is, röhögjetek csak! koponytöréseket megint várok! xd.

(dec. 22.)

Most megint bemásolom ide az előző adatlapomat, mert már megint újat írok :)) valahogy nem tetszik ez... deh azért nem törlöm ki, mert sok másik embernek viszont tetszett :DD köszönöm szépen rá a szavazatokat :D Itt is van:

"Csövi!

Hát, új adatlapot kell csinálni, a régi már nem igazán illik rám, nagyon megváltoztam... azér azt is megtalálja a naplómba, aki akarja...... Béna lesz ez is, deh azér megpróbálom:

39-es, tornacipős lábon élek, a stílusom pedig egészen egyedi, azt hiszem, a rocker és a hippi véletlenszerű összefolyásából jöhettem létre, bár nem biztos.

A lakcímem ne érdekeljen, úgyse vagyok othon soha...

Zenéből bármit meghallgatok, a pop-zenét kivével(háth, egy-két kivétel van ezalól, de ezeknek is csak pörgősebb változatai, vagy a disco változatok - sztem teljesen jók, nemtommibaja van vele mindenkinek).

Amúgy a rock, a rap, a metal, punk-rock, disco, stb. stb., sztem tudja mindenki miröl beszélek, ilyeneket halgatok meg, és aki tud, azt megkérem nagyon szépen, h mondjon már nekem rock bandákat, vagy ezek közül vmelyiket, léci, kösszzzönöömmmm!!!!!!!! A kedvencem Paramore & Linkin Park & B.F.M.V.(Bullet For My Valentine) ezt meg csak azér írom, mer mindenki tudja, aki ismer...

ENGEM úgy cikizel, ahogy akarsz, deh a "cuccaimat" hagyd békén(kedvenc zeném, bandám, szinészem, íróm, stb.)!

Ha van rá idöm, ak legszivesebben a haverjaimmal lógok, fotózok, regényt írok, rajzolok, lovagolni megyek(ezt még nem kezdtem el, de ebbe az évbe fogom), vagy képeket szerkesztek, meg videokat csinálok, az nemsoká fönt lesz a youtube-on, jah vagy még énekelekl/zenét írok, utóbbi nem megy túl jól, de szöveget szoktam írni néha... meg olvasni is szoktam...
jah meg majd akarok gitározni meg kosarazni, ha lesz rá időm.

no music × no life ×

Nincsen példaképem v vmi, marhaságnak tartom,l mer még egy hétéves kissráctól is tanulhat az ember dolgokat(tapasztalat...)

nem hat kiló sminkel járok suliba, és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG tornacipőt v sportcipőt veszek föl, semmi magassarkú meg stb... utálok a középpontban lenni × nem veszek idióta tinimagazinokat, fölösleges pénzkidobásnak tartom(de felőlem az vesz, aki akar, azzal ninjcs bajom, csak ne akarja senki rámsózni) × nem kötöm föl a hajam, nem fonom be, meg semmi------------------------------> nah szal én LÁNY vagyok, nem barbibaba... ennyih...

Az életem nem tökéletes, mint egyeseknek, akik csak erről képesek beszélni, sőt, van is baj vele bőven(az életemmel) de én szeretem, és nem fogok emózni meg semmi.....

Birom az ilyed fészbukkos idézeteket, szépek:

Ha túl nagynak tűnik a lépés, ne félj megtenni, s közben gondolj arra: egy mély szakadékon sem lehet átugorni két kis lépéssel.


’ Ha belenézel egy lány szívébe.. meglátod azt, hogy mennyit sírt
valójában. Látni fogsz titkokat, barátokat, hazugságokat.. De látni
fogod azt is, amit (talán) sosem érthetsz meg: hogyan tud erős maradni
akkor is, mikor semmi sincs rendben. ; ) ’

A remény újra meg újra felütötte a fejét a lelkemben, hogy aztán fájdalmasan eltiporja a valóság.



"Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog."

Háth, a naplómba még vannak idézetek, vagyis lesznek, meg regényekből is, nah ennyi volnék, írjáááálll ha akarsz!!! Szia! :)"

ennyih, ez volna az. Mégegyszer köszönöm a sok-sok jó szavazatot, és persze a kritikát is!!! várom ugyanezt az újra is, mármint a véleményeket!!! csőőőhh... köszöntem:laú

(11.25.)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat