Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
2005. június 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
2005. június 13.

Két ceruzaellemre lenne szükségem a borotvámhoz. Ugyanis a felénél kifogyott. Úgyhogy most az arcom bal fele borotvált a jobb oldala meg borostás.

Ja igen. Láttam a múltkor még egy olyan filmet is, aminek nem tudom a címét, de arról szólt, hogy a halál utánn megvizsgálják az ember életének néhány napját, hogy eldöntsék visszaküldik-e a földre, vagy mehet tovább a menyországba. Hát érdekes egy dolog. Mert gondolom mindenkinek ott lappang a fejében, hogy kell hogy legyen valami a földi életen kívül is, mert ennek itt így magában nem sok értelme lenne. De én akkor is, azt hiszem szívesebben jönnék ide vissza mégegyszer, minthogy továbbmenjek valami ismeretlenbe. Nem mintha olyan jó lenne itt, de mégis inkább visszajönnék. Szívesen nekifutnék mégegyszer, mert tudom, hogy jobban is meg tudnám csinálni.

Hétvégén járólapoztak nálunk, és a lépcső is ki lesz cserélve, úgyhogy a régi le lett szedve. Pénteken létrán közlekedtünk, a friss járólapozás miatt szombaton meg nem tudtunk bemenni. A mamám házában laktunk. Olyan volt, mint egy vikkendezés. Már korábban is gondoltam rá, hogy akár a Balaton partján is lehetne a mamám háza helyett egy nyaralónk, meg a szőlőt is eladhatnánk. Sokkal jobban élnénk.

Talán a kocsimban van egy zseblámpa, megnézem, hátha sikerül megborotválkoznom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat