Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
szüreti napok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
szüreti napok

Már négy napot szüreteltem, meg még egy kicsit. Az a kicsi szombaton volt, amikor esett az eső, de szerencsére hazaengedtek. Meg az ujjamba is belevágtam. Most egy jó kis tapasz van rajt. Ez minden évben megtörténik velem. Fájni nem fáj, csak marhára csípi a szőlőlé. Még pár hétig szüretelni fogok, és jól meggazdagodom a napszámból. Csak azt nem tudom, mire fogom költeni ezt a sok pénzt. Szüleim jól megtanítottak engem spórolni, pedig azt is megtanítháttak volna, hogy hogyan kell a pénzt értelmesen elkölteni. Ez azt hiszem fontosbb dolog. Meg értelmesebb is annál, hogy azt mondják, hogy itt van ez a pénz, ez a tied, és most betesszük a bankba, hogy szépen kamatozzék. Hát ebből én jól meg tanúltam spórolni, és azóta csak spórolok.

Még múlt héten megnéztem a Survivor-t. Hát én a Fater helyében már öngyilkos lettem volna. Pedig amikor a Survivor I.-et néztem, akkor úgy gondoltam, hogy milyen jól ellenék én azon a szigeten. Persze a Süti féle csapatban. Most meg. Hát. Most úgy gondolom, hogy Noémitől, meg Szilvitől biztos suicid gondolatokkal töltődne a fejem. És itt az életben is vannak ilyenek a környezetemben.

És volt mostanában egy plafonbámulós éjszakám is. Most a gondatlanság és a gondtalanság közötti összefüggéseken agyaltam. Szerintem a kettő együtt jár, és mégis az egyik pozitív, a másik meg negatív dolog. De ugye minden rosszban van valami jó. Ez biztos ettől van. De én miért nem tudom a jó oldalát nézni? Miért bánt engem az, hogy az emberek gondatlanok -> nem gondoskodnak semmiről, és miért fáj nekem az ő gondtalanságuk, amit én úgy irigylek tőlük...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat