Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
szÜrEt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
szÜrEt

Tegnap éhes maradtam. Mindössze két virsli jutott nekem. A többiek repetáztak is, de amikor én mentem másodszorra, addigra már elfogytak a virslik. Keine Frankfurter. Pedig hogy örültem, hogy végre valami meleg kaját hozott ki a házigazda. Meg hozott meleg teát is. Nagyon jól esett volna, mert írtó hideg volt, de az is elfogyott, mire oda értem. Már csak egy mackósajtos kenyeret tudtam enni.
Kaját nem hozott sokat a házigazda, de hozott egy új szüretelőt, egy osztrák titánt. A szemét kölyke kenyér nélkül zabálta a virsliket. És szüret közben sem igazán brillírozott. A házigazda helyében én már rég hazaküldtem volna. Még akkor is, ha rokon. Rontja a munkamorált. Komolyan mondom, feleannyit sem szed, mint a 70 éves osztrák nagymamik, akik tavaly voltak. Mondjuk ők sem voltak egyszerűek. A Gréti Dáménak egész nap be nem állt a szája. Még amikor pisilni ment, akkor is csak mondta. Délutánnra fájt tőle a fejem, annyit hablatyolt. Az ura a Herr Részl meg térdműtét utánn volt. De az úgy szaladt fel a dombon, mint a pinty. Azt mondta 20 év garancia van a térdére, ki kell használni. A másik nagymami meg a második napon egy lejtős földúton feldőlt. Csak úgy hanyatt, aztán hintázott a púpján. Nagyon megijedtem. Azt hittem egy szüretelővel kevesebb lesz. De a házigazda felemelte, betette a szőlősorba, aztán szedte a szőlőt tovább. De komolyan mondom, úgy felborúlt, mint egy hátára fordított teknős. Magától biztos nem tudott volna felkelni. Ha a házigazda nem emeli fel, ott lepte volna be a hó.
Legközelebb erőszakosabbnak kell lennem kajaosztásnál, mert két virslivel nem lehet kibírni 5-ig. Hú, még a zsebeimet is tele fogom tömni....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat