Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DISCONNECT naplója


Chucky [3822 AL], gazdája DISCONNECT
utolsó percek...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3822
utolsó percek...

Ezt nem könnyű leírni,de én erőt veszek magamon,és megpróbálom átadni,ami bennem forog...

Hűvös hajnali este,még az ablakon sem szűrődnek be fények,csak egy csonkig leégett gyetya adja a szoba fényét,mely láthatóvá teszi a fájdalmat,mely a kicsinyke szobában lakozik,hisz ott fekszik egy bácsi,kinek utolsó percei peregnek,melyet oly szívesen töltene be,még sok szebb,és reményekkel teli percekkel.De nem lehet,hisz az életet már megjáratta,leginkább fájdalmas,rögös utakon,minthogy sima felhőtlen élete legyen,de nem ő választotta a szomorúságot,hanem az élet nyújtotta ezt neki.Ágyában,elcsukló hangon szól fiának,hogy lépjen hozzá közelebb,hisz van mit elmondanija,csak legyen ideje átadnia,mit életében nem tett meg,hisz erősnek akart kitűnni a csaldfő szerepében.
-fiam,életet adtam,felneveltelek, minden tudásom szerint,mutattam jót,s rosszat,hogy megtanuld,mit is érdemes az élettől elfogadni,és remélem sikerrel zárhatom,életem értelmét,melyet ismét,bő tudással tovább adhatod a jövő nemzedéknek..
-apa,ne mond ezt,ne haggyj itt eme zord ,és kegyetlen világban,nem akarlak elengedni,te mindíg tanítottál,a küzdelmekre,és most én teszem ezt,kérlek szépen most te tedd az én kedvemért,hogy nem haggysz itt minket..
-Ne aggódj,nem megyek el örökre,itt maradok,és figyelem utadat,melyet fentről tekintve igazgatom,ha félre lépnél,egyengetem utad ha megbotlanál,felsegítlek.
A megkínzott szív,lassan,végső dobbanásait adta le,és vége lett a szomorú zenének,melyet e szív játszott,egy életen keresztül...
Ebben a pillanatban,a gyertya csonkja is feladta a küzdelmeket,és örök nyugalomra tértek,én és a gyertyafény...
A szobában örök sötétség lett,és a lélek megnyugvást nyert...
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy sosem késő kimondani szeretteinknek,azt amit utolsó percekben mondanánk,hisz az esély mindíg adott,de soha nem látjuk be,hogy milyen közel is van a vég...
ÁMEN...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat