Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DISCONNECT naplója


Chucky [3822 AL], gazdája DISCONNECT
Új napra virrad...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3822
Új napra virrad...

Sziasztok:)
Eme naplóbejegyzés,nem szól sekiről,de ha mégis,az csak a véletlen műve,mivel tudjuk jól,hogy nem szabad más hátamögött beszélni,ha mégis,akkor azt feltétlen anonymként illendő kezelni...köszönöm...

Eljött egy nap,a sok sok többiből,mely meglátásom szerint,olyan célokban,és tettekben volt változatos,mely értelmet adott jelenlegi céljaim eléréséhez...
Nem vagyok pszihológus,se lelki szemetesláda,de amit tudok,feltétlen megteszek mások érdekében,hisz érdekem,hogy boldognak lássam környezetem!
Ha a boldogság megvan,akkor egy amolyan alap pilléreket teszek le,melyre igazán lehet olyan szintű életet építeni,mely mindenki megirigyelhetne.
Nem tudom ki olvassa ezt a naplót,nem is igazán ez a lényeg,hanem a tudat,hogy jót és kellemes dolgokat dolgoztam ki történetek,néhol már furán,de érthetően,s legfőképp,meglátásom szerint,létrehozhatóan!:)
Most beszélhetnék úgy is,hogy csak az olvasok 1-2%-a értse meg,de dolgom,és feladatom,hogy minél több emberben éreztessek egy kis törődést,és bizalmat a másik iránt!
hisz más nem kell a felhőtlen barátsághoz,szerelemhez,együttléthez:)

"Az életben van jó és rossz pillanat,vannak akiknek tovább tart egy kicsit a pillanat...de nem szabad feladni,bízni kell!!!"
/Chucky/

Végszóként,én már megleltem a boldogság fele vezető ösvény bejáratát...már nem hibázhatok...nem is szeretném:)
irány a halhatatlanság útja;))))

"Én nem leszek sztár,nem is akarok az lenni...én legenda leszek"
' Freddie Mercury'

Viszlát all



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat