Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DISCONNECT naplója


Chucky [3822 AL], gazdája DISCONNECT
Majmok bolygója 2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3822
Majmok bolygója 2

Sziasztok!
Erőt vettem,előző naplóm,a "Majmok bolygója"-t folytatni,és hiszem,aki ezt olvasa,nem skatulyázik be,mert ez csak egy fajta gondolkozás,és nem véres igazságokat írok!
Napokban,nagyon jókat beszélgettem,és meglepő módon ébredtem arra,hogy milyen dühös,durva lehet a szerelem,és miket megenged magának,hogy a képviselője,kiharcoljon dolgokat, a tiszteleten,és a kölcsönös bizalmon kívűl!
Sok ember bajlódik,a másik nem kiismerésével,de nem sokan érik el azt a szintet,mikor azt mondhatják,hogy "ok,téged teljes mértékben ismerlek,és elfogadlak."
Ezt ne várjuk...Mert ez az,ami nem valósul meg,mert az életben,mindíg adódik olyan szituáció,mely kényszerít változásra,változtatásra,vagy a legrosszabb esetben,a partner elküldése,vagy elüldözése.
Ez,épp olyan megrázó,mint ha az adott kapcsolat,nem a bizalmatlanságon megy szét,hanem,testlieg,nem bírják egymást,gondolva itt, a nemi éltre,mert akárhogy szeretünk valakit,nemi élet nélkül,minden,hangsúlyozom,MINDEN kapcsolatnak idő után vége.Bár ezen már a mai világban,és fűszerezve kölcsönös bizalommal,lehet segíteni,ha tényleg akarják a kapcsolatot!
...Sok olyan ember mesélte,hogy elcsábítoták,elcsavarták feját,egy ismeretlen,de nem jelent többet számára,mint vágyódást,netalántán szerelmet,de ez a ritkább,a fantázia,nagy úr az ember életében,anélkül,jövőjét,és lényegében életét sem tudja elképzelni,mely nagy segítséget tud nyújtani a megvalósításban!
Most ezzel,nem arra ösztökélek mindenkit,hogy feltétlen álmodozzon,és fantáziáljon,mert abba bele is lehet bukni!
Tartsd nyitva a szemed,mert az igaz,hű szerelmek,épp akkor jönnek,mikor épp egy hamis kártyás illetőről szeretnéd magad,hogy ő a best of...vigyázz,ez egy harcias,kegyetlen játék,és a játszmák,végzetesek is lehetnek!!!
Következőként egyben befejezésként,egy kedves ismerősnek szeretnék egy idézettel,hozzájárulni,hogy tudja mi van,és hogy jó úton jár,és hogy megjobb úton is járhat,szóval,....nincs előtted akadály,hajrá,a küzdelem,elkezdődött:):

"Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat, ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet, ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat, ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."

Viszlát all



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat