Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DISCONNECT naplója


Chucky [3822 AL], gazdája DISCONNECT
Deja Vu

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3822
Deja Vu

Sziasztok!
Sok sok gondolat poroszkál az agyamban,melyet,birtokolok,és nem szívesen adok tovább,de nem is szükséges,aki megtalálta az összhangot egy illetőben,akkor már szinte mindent megszerzett,mit egy halandó megtehet...
Szerelem,szenvedély,fantázia,vagy akár Deja Vu?:)
Bármi is,megérintett,névjegyként viselem,büszkén,kedvemben kimutatkozik a dicsőség,és a birtoklás,és megtartást nem kimélő erők...hmm..valóban,az lenne mire gondolok?
Ez nem lehet csak játék,és tudom,hogy nem arra gondolunk,mert én legalábbis nem...Nagyon jó érezni,hogy miken megyek keresztűl,úgy,hogy nem is tudok nagyon róla,de nembaj,alakíts készíts fel a dolgokra,meg arra,amit már régóta szeretnél mondani,jobb túl lenni rajta:)
Hidd el....nem butaság,csak bizonytalanság,melyet segítek leküzdeni,ha még halljuk az óra monoton kattogó zaját...Nem vagyunk már gyerekek,az álarcosbálnak vége,az álarcot levehetjük...
El kell mennem,de hogy mikor hova,még rejtély,de nem tart semmi örökké...DE ez örökké fog,bármi legyen is...itt leszek,leszünk:)
Nem véletlen esett meg,hogy megtaláltam,mit kerestem,vagy akit kerestem...

"Egymásba bonyolodtunk, ugye van ilyen?! Lehet hogy nem lesz semmi belőle mégis boldog vagyok, ha tudnám kiszínezném én a világot."

Mindez nem véletlen,isten nem ismétel,ez akár lehet olyan,mint az a bizonyos érzés,mely ritkán tör az emberre,de mély nyomot hagyva visszagondolunk,hogy ez mintha már egyszer megtörtént volna,ez az érzés nem lehet más,mint a Deja Vu...:))))

Viszlát all



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat