Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DISCONNECT naplója


Chucky [3822 AL], gazdája DISCONNECT
Most,és Mindörökké!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3822
Most,és Mindörökké!!

Sziasztok!
Eme napló bejegyzés nem arról szól hogy bárkit is kibeszéljek,tény,hogy emberektől halottam,meg mellettem álló emberek érzéseit és reagálásait is figyelembe vettem,melyre nagy hangsúlyfektettem,írás közben!!
Amit,itt olvasol,többnyire egyéni véleményeken alapul,és nincs köze konkrétan senkihez,szóval bármilyen egyezés valós személyekkel,az a véletlen műve!!
Bevezetés:
Nem mindenkinek adatik meg az életben,hogy gazdag,és megteremtett háttér mögé szülessen,és gondok nélküli élete lehessen.Én sem,és a körülöttem élők sem azok a dús gazdagok,akik villoghatnának,tulajdonukkal.Meglátásom szerint,az anyagiasabb egyedek,jobban megértik a szerelmet,a gyakorlatban,és ezzel teszik tönkre a fiatalokat.De kanyarodjunk vissza embereinkhez,kiket nem nevezek mg,de majd csak tudják kiről van szó.
Sokat töprengtem azon,hogy én vagyok-e béna a szerelemhez,vagy csak olyan pofám van,mely alap szivatát idéz elő,de nem,én vagyok a hülye!!Kicsit jobban kellene küzdenem,és erőszakosabban odaálli,és küzdeni a szerettemért!!Sokan átvágtak,de ez már a múlté,ha tényleg ,és remélem az igazit találtam meg:))
Action:
Tudjátok,én sem vagyok jobb több ezer férfinél,és nem áll módomban isteniteni sem magam,mert nincs is mire.Én azt vallom,hogy nagyon jó gondolkodással,és megértéssel látott el az úr,de ezzel nem visszaélni szeretnék,csak megmagyarázni,hogy máshogy is lehet,van mindíg egy b, verzió,mely lehet drámaibb,lehet többet kell szenvedni a célért,de tudtommal,megéri,hisz utána olyan dolog vár,mely nem lehet szavakba elmondani...Én is sokmindent letettem már az asztalra,hittem ezt,de csak összetört zíveket,meg pár olyan kapcsolatot,mely megfutamodásom végett lett vége...
Ezt nem szeretném,de mindíg is bennem vana félsz,hogy valami baj fog történni,hogy átvernek,dehát ez a múltam végett van.
A szerelem,örök,éljünk a lehetőséggel,és ne arra menjünk,hogy minél több város hölgy lakóit megborítsuk,hanem a tiszta szerelem végett!!!
Befejezés:
Az elmúlt időszakom,nem igen volt a legjobb,hisz pár hónap alatt,két szerettemet is el kellett hogy temettessek,és ez idegileg,testileg,is padlóra tett.Sok ember ez miadt,gyengének,és az élettől való megfutamodásommal magyarázta tetteimet.
Higyétek el,nem kell külön naplót írnom a szenvedésről gyászról,mert mindenki életében megtalálható,és nem lehet eltemetni,vagy feledni.
Az élet túl rövid ahhoz,hogy a múltban éljük,tehát feledjetek,hogy élhessetek!
Érzésem szerint,lesz még folytatása ennek a naplónak,most mára ennyit,legyetek jók
szia/sztok



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat