Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DISCONNECT naplója


Chucky [3822 AL], gazdája DISCONNECT
Majmok Bolygója

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3822
Majmok Bolygója

Sziasztok!
Eme címmel,nem a sikeres filmre akartam utalni,hanem picit belegondolni,hogy az emberiség miken is ment keresztül,és még sajnos ennyi hiba után is képes belemenni,mert lét eleme a szenvedés melyet körbeölelve másokkal,hadjárat módjára szedi áldozatát,ez nem más mint a szemétkedés,kapzsiság,hazugság,árulás...Ezt összevetve kapjuk meg,a világon a legfélelmetesebb,és legveszélyesebb szörnyet,az embert!!!!
Lényegében,a tárgyra is tértem,melyet be is mutattam,kisebb bevezetővel...
Éppenséggel fáj a fejem,meghát kicsit megviselt állapotban kerültema géphez,de sebaj,ez a napló elfog készülni,mert kell,és nekem szükségem van rá,hogy kiírhassam a dolgokat,gondolatokat a dolgokról.
Nem szeretném kifejezetten elemezni a testi kifejlődést,ahhoz nézd meg a biológia könyvedben,én inkább,a viselkedésre,mégpedig az ember álltal generált helyzetekről,és azok megvalósításairól,és döntéseiről!
Adva van,egy lehetőség,melyet mindenképp ki szeretnék emelni,az mégpedig a barátkozás,ezt reflexből,tudjuk,de a mai világ gyermekei,már eléggé korlátok közé szorították,mégpedig,meglátásom szerint,nyereség vágyból...ez abból áll,hogy megpróbáljuk az illetőből,a legtöbb szeretetet kiszedni,vagy a jóindulatát,egy másik illető ellen felhasználni,hogy a riválist kiszorítsuk,meghitt,nyugalmából.
Ez az emberi harcok egyik,nemlátszó,de annál inkább fájdalmasabb csatája!
a második,és egyben a legszemetebb,és legtöbb,energiát kérő emberi erény,a szeretés...
Eme harcba annélkül is bele tudunk menni,hogy nem szeretnénk,mert ez igazán,a szív és az agy játéka,a test,és akarat ellen.Lehetsz bármilyen menő,vagy biztos céljaidban,még akár,pszihológus is lehetsz,de ha a szerelem egyszer megfog,akkor nyomtalanul nem enged,és ennek nagy gyötrelmek után lesz csak vége.remélem rájöttetek,hogy én alapból,a csalódásra mentem rá,mert azt nem lehet elégszer kibeszélni,mert a sokat tapasztalt illető is képes,ismételten fapofával belerohanni egy kapcsolatban,hol az egyik partner,mocskosul csak játszik a másikkal.
Ilyet én is tapasztaltam már,és el kell hogy mondjam,mérhetetlenül,megalázottan éreztem magam,kár hogy az illető nem,de ez már mellékes...Ilyenkor,legszívesebben elátkoznánk az illetőt,és kívánnánk neki,sok bosszúságot,ki mit szeretne,ez függ a kapott pofon súlyától!!!
De ha netán összejön, a várva várt kapcsolat,és kölcsönös valójában az érzések,akkor mondhatjuk,hogy mindhalálig szerelem,de a mai világban,ez már nem cool dolog a sírig tartó szerelem...
Amikor,a két ember,egy ütemre táncol,zene nélkül,és tudják,egymás gondolatát,nah látjátok,ez hiányzik a való életből,az igazi szerelem,amiért meg is halna az ember,mert tudja hogy partnere nélkül nincs jövője...
De ez csak mese marad....
...Miért olyan nehéz valakit is tisztelni?
Miért nehéz kölcsönös bizalmat szentelni az elején?
Vannak emberek,kik nem kérnek sokat,csak míg nem ismered őket,ne ítélkezz,nem vagy isten,én sem,szóval nem lehetetlen a lehetőséget megadni,csak egy kis időt kell szentelni rá,és akkor minden rendbe jön..

"Tudod olyan ritkán jön össze, hogy két ember igazán szeresse egymást. Vagy az egyik szerelmes és a másik elfogadja vagy csak valami összetartja őket. Fogadj meg tőlem egy tanácsot: ne okozz másoknak bánatot, meg szenvedést. Ha szereted őt, úgy tedd, hogy ő is boldog legyen. Hisz olyan rövid ez az élet és annyira kevés jó dolog jut belőle, hogy azt a pici kis örömet el kell fogadnunk ami néha jut."/Anonym idézet/

Viszlát Emberek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat